Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Combat Arms - Videorecenzja

sebal27

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gościu, Nexon jak każda firma jest nastawiona na to żeby zarabiać i nie ma nas głęboko gdzieś, bo jeśli by tak było nie byłoby żadnych eventów, update'ów, utrzymania serwerów (przykładem jest ostatnie maitenance awaryjne z 23.10.2010r.) przecież Nexon nie zostawił graczy obojętnie tylko jak najszybciej zabrał się za naprawę błędów i jeśli mówisz że lepiej 120 zł wydać na COD'a to chyba kpisz. W CoD'ie wieczne naparzanie bot'ów jest nudne a tryb online nie grzeszy grywalnością. Ja osobiście zakupiłem już 6 broni na stałe w tym m200 ghille i nie żałuję, a jeśli mówisz do usłyszenia w następnym odcinku to chyba z byka spadłeś, bo poważni gracze Combat Arms nawet nie chcą słuchać tych bzdur jakie wygadujesz o grze, więc lepiej oszczędź sobie wysiłku bo na pewno nie zyskasz większej przychylności.

Pomogłem?? Daj "+"

Opublikowano

Właśnie dlatego powiedziałem, że grafika do najlepszych nie należy? Rozumiesz?

Wy myslicie takimi kategoriami: Maluch jest zajebisty. Ja mówię że był.

Bo i owszem, był tani, w miarę niezawodny i do tego innowacyjny. Tylko że jest jedno ale. Tak było kiedyś. A świat idzie do przodu.

@up

LoL;D Cod nie jest grywalny?;p A grałeś? Raczej wątpie, możesz mi nie wierzyć, ale w Coda gra więcej ludzi niż w Ca. A do tego są inne gry. Np. battlefield. Imo battlefield z 2006 roku nadal ma niezłą oprawę graficzną:) A recenzja nie jest skierowana wyłącznie do ludzi, którzy w Ca graja nalogowo. Innym użytkownikom się podobało. No ale tamto nie było forum hackerskie;)

Ps.

Co do Gordona to radze uważać. Nexon ostatnio zmądrzał. Wersję 40 dał używać przez tydzień a potem zrobił niespodziankę, bo zbanował wszystkich, którzy chociaz raz go uruchomili:) Powodzenia więc

Opublikowano

Porównywanie płatnego CoDa i darmowego CA jest po prostu śmieszne. W chwili wydania CA, było jednym z najładniejszych darmowych mmofpsów.

Kilka dni temu ludzie zrzędzili, że Nexon poprawia grafikę, i stara się jak najwięcej wycisnąć z tego starego silnika - a dziś, że ma słąbą.

Fabuła pochodzi od Nexona (nie wymyśliłem jej - jedynie przetłumaczyłem).

@Zavetti

M416 cob nie kupisz za gp, ale M416 już tak. Głównie się różnią celownikiem. Apteczki to też nie taka dobra rzecz, jeżeli przeciwnik w ciebie strzela, to raczej nic Ci one nie dadzą.

Płatne bronie muszą być lepsze, żeby skłaniały do kupna, jednak w CA nie dają niezniszczalności (tak jak w wielu konkurencyjnych grach).

1364561328-U384748.png

sygna by b4rt4z

Opublikowano

@..... up grałem ponad rok.

Przyjeli mnie do Victorygames.pl. Stwierdzili, ze mam talent. Także to ostatni film ktory wstawiam na forum:) temat do zamknięcia. A nawet usunięcia

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...