Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wstrzymanie prac

Kaka356

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Przez dłuższy czas może zauważyliście, że nie uczęszczałem na mpc. Płyta główna mojego kompa padła. Ostatnio udało mi się znaleźć komputer zastępczy (właśnie na nim siedzę i jeżeli się nie mylę ip będzie inne niż w innych moich postach). W styczniu miała być kupiona nowa cz., ale jak wiadomo kryzysik, wydatki itp. itd. i z kasą ciężko. Chciałbym, aby ten dział nie został zalany postami, gdyż jak na razie będę go unikał. Projekt na szczęście nie upadł i nie upadnie.

bez gif.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
Chciałbym, aby ten dział nie został zalany postami, gdyż jak na razie będę go unikał.

Tak trudno przeczytać ??

To po co piszecie te durne posty że ja miałem to .....

Ludzie tak mają,ten temat powinien zostać zamknięty aby skończyć już z tym.

Opublikowano

Ej Krzysiek

a niemozesz odzyskac tych plikow?

bylo sobie zapisac na plycie , w necie cokolwiek ale jest cos takiego jak odzyskiwanie systemu...?

b577e893e102f.png

Opublikowano

jak miał format to nie ma takiej możliwości - jest przywracanie systemu ale jedynie jak coś usuniesz, a nie jak zrobisz format nie masz już takiej możliwości.. smutne lecz prawdziwe..

d23735233b786cb5.jpg

Dołącz do nas! :)

Opublikowano
jak miał format to nie ma takiej możliwości - jest przywracanie systemu ale jedynie jak coś usuniesz, a nie jak zrobisz format nie masz już takiej możliwości.. smutne lecz prawdziwe..

smutne lecz nie prawdziwe, musiałbyś wyzerować cały dysk by nie dało sie odzyskać

Wrzuć.se! - zachęcam do dyskusji na temat mojej stronki do uploadowania obrazków przez ich bezpośrednie wklejanie na stronę!

Opublikowano

wszelkie dane od przywracania systemu zapisują się na partycji systemowej, więc przy formacie te wszelkie dane idą się jebać.. ;x

a po za tym, to całe przywracanie to pic na wodę i tak praktycznie nic nie zmienia.

d23735233b786cb5.jpg

Dołącz do nas! :)

• Dodaj nową pozycję...