Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut] Jak Zrobić Działającego Dmg Hacka Na Pl !

Lubie

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 112
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Udało mi się sprawić aby działał na Duchowym uderzeniu x5 ale usunąłem i nie pamiętam co zrobiłem. Kiedy zmieniam walnięcie to nawet nie ma efektu graficznego po prostu skill sie zużywa i nic sie nie dzieje.

Sprawdzałem to 3 dni temu i działało

Dwa dni temu był update :D

\m/ 8th day God created Heavy Metal and he saw It was good \m/

Opublikowano

Hmm to zapewne dlatego nie działa ^,^ Tak się patrzyłem na posty innych jakiś tydzień temu i nikomu nie działało, zrobiłem TuTa, działało chwilę, a tu na drugi dzień update :P

KONTO NIEUŻYWANE !!!

MOJE NOWE KONTO TO TrueFaith

Opublikowano

może byś opisał co to jest StartingTime i jaka powinna być liczba/dlaczego i od czego zależy prędkość ataku i co zrobić żeby kolejny atak został zadany itp :c

Opublikowano

Przez przypadek usunąłem pakera a speedyshare nawala wiec może ktos upnąć pakera to bym próbował robić DMG na duchowe.

@Edit

Już moderek upnął chyba bo działa. Nie potrzeba juz packera.

\m/ 8th day God created Heavy Metal and he saw It was good \m/

Opublikowano

Macie tutaj na ninję kobietę dagger :

http://www.przeklej.pl/plik/dmg-dagger-by-lubie-zip-0022q71mi40i

Więcej nie robię, może kiedyś bo mi się na razie nie chce. I to o ja widze w tym temacie... "Upnij upnij dawaj linka upnij !!" cieszcie się ze macie TuTa, a ode mnie się proszę odwalić bo mogłem go nie robić.

Niestety po podmienieniu plików poprawnym spakowaniu i podmienieniu w metinku nie działa...

Dokładniej, uderza potworki ale dmg zabiera raz tylko.

Stracone tylko 2h życia.

Jak widzisz stosunek moich postów do czasu on-line może świadczyć jedynie o tym że studiuję tylko wypowiedzi dzieci neo (bez obrazy) i innych userów tego forum.

32024366.png

• 1 miesiąc temu...
Pasjonat
Opublikowano

Da rade zrobić to na mroczna ochrone ? Nie chodzi tu o gre na pl tylko na privie i chciałbym zeby ochronka bylo załączona x2 lub jak znacie jakiś bug do mrocznej ochrony to możecie podac tu albo na pw

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...