Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut] Jak Zrobić Działającego Dmg Hacka Na Pl !

Lubie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja spróbuje ale potem....

A mam pytanko czy przy wirujących sztyletach jak umiem walnąć x3 i dmg (np) x6 to walne 3x6 czyli 18 razy???

Pomogłem daj Lubię To

League Of Legends | ON | Eu N&E | Mid&ADC

Metin2 | OFF |

• Odpowiedzi 112
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Możesz dodać do tego by zamieniało ninje chłopa na Babkę ?????

z Góry ci dziękuje

kuccyk666_8_1.png

A teraz klikaj Ukryj :)

Opublikowano

Hmm. Specjalnie zacząłem grać dla eventu, rozumiem wszystko ale coś nie pykło, eix który się tworzy przy pakowaniu też kopiowałem i chmurka dalej x1. Fail , ale jeszcze spróbuje.

sygnahex.png

muzyka :x.

Opublikowano

Ja mam problem jak chce rozpakować pc/pc2 nie pojawia się folder "Source". O co kaman??

Pomogłem daj Lubię To

League Of Legends | ON | Eu N&E | Mid&ADC

Metin2 | OFF |

Opublikowano

Upnie wam Kogger, bo mi się na razie nie chce tego robić. Jak nie będzie działać od niego to dopiero upne moje pliki.

KONTO NIEUŻYWANE !!!

MOJE NOWE KONTO TO TrueFaith

Opublikowano

@Lubie człowieku skill może uderzyć 6 razy ale tylko dmg z max 2 wleci ponieważ jest to zablokowane serwerowo i tego nie odblokujesz tak jak skillhack też jest zablokowany możesz naciskać silne ciało i aure ale jeśli jesteś body tylko aura się włączy a gdy będziesz włączał silne będzie tylko efekt graficzny że się włącza jednak się nie pojawi.

Opublikowano

@Lubie człowieku skill może uderzyć 6 razy ale tylko dmg z max 2 wleci ponieważ jest to zablokowane serwerowo i tego nie odblokujesz tak jak skillhack też jest zablokowany możesz naciskać silne ciało i aure ale jeśli jesteś body tylko aura się włączy a gdy będziesz włączał silne będzie tylko efekt graficzny że się włącza jednak się nie pojawi.

UP, to dlaczego wcześniej działaŁ?;>

Niech ktoś zrobi upload. !

POMOGŁEM CI? DAJ + lub 5*

Opublikowano

W tym poradniku pakowania/rozpakowywania jest tylko paker plików PC2, iu, special, environment. Paker innych plików takich jak PC jest w tym filmie:

http://www.youtube.com/watch?v=mPytDtFGJnI

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...