Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

es ka ł a de

Wojtasek

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 79
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dzisiaj udalo mi sie zrobic interes: kupilem 1000small stonsow za 10k. Normalnie chodza po 1,5k, a i znajde noobka co kupi po 2k. Takze zysk 2x, a kasa sie przyda...

Wkurzylem sie dzisiaj na tego palla. Mialem wbic ten 31lvl, lecz te speary piepszone!... :/ Juz mi sie dobrze expilo, a tu patrze i nie mam spearow ;/ I juz mi sie odechcialo expic...

Opublikowano

Ja gry nie kończe jak mi sie znowu zachce grać to z wami zagram. Bo teraz nie jestem przekonany co do atrakcyjności gry,po prostu mi sie znudziła =o zobacze jeszcze pozniej czy bede grał.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ahgahah xD znak apokalipsy..;p

Seldek wraca...

a ja dostałem banana -.-xD Dziś się zalogowałem i pierwsze co widzę przedemną to GM xD ;( I muszę robić od nowa all ;/ xD

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Jeszcze się wstrzymuje co do tej piekielnej gry. Ale jak zrobię chara na pewno będę pisał i prosił o "friii itemsy"

Opublikowano

Gracie jeszcze na tej candii? Bo akurat tam pala zrobiłem, i przydaliby sie jacyś znajomi xD.

exModerator MapleStory

Opublikowano

Cóż.. więc, jeśli można to chciałbym się dołączyć. (:

Postać ma nick Cup Of Juice, póki co 8lvl.. skiluje o_o.

exModerator MapleStory

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...