Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

es ka ł a de

Wojtasek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pisac nicki i lvl.

Bo zjem.

Lord Makin - Kobowyn GG: 1522957

Wojtasek - Magentide GG: 9133082

Krwawy Skalpel - Czupaxabra GG: 9137684

Menfis - Kejwrat GG: 10000024

Piterach - Jeris Turran GG: 163978 163978

Alkvito - Alkvito GG: 10654230

Silver Arrow- Golden Nagato GG: 9627088

Paradox - Paradoxin GG:

Simpson - Khel Tuaral GG: 1865183

Jefrey - Ana Tharo GG: 7700184

• Odpowiedzi 79
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja mam narazie problemy z łączem więc narzie musicie poczekać na mnie ;( ;/ A i paccana też kupię ;] Po tygodniu gry z wami jeśli projekt będzie miał sens ;]

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Achtung! ;D

W sobote o 20 spotkanie w Carlin (Karlyn) xD^^ Ale więcej info w grze wam napiszę ;] Tylko mi neta naprawią ;]

EXPmIpC.gif

Opublikowano

ej ej wystopujcie troche co?

3 dni mnie nie bylo i dalej 6 lvl ...jutro wbije 8 dopiero wiec chill...

mialem zapierdolek i nie bylo mowy o tibii.

Regards.

~Wojtasek.

Opublikowano

No i chyba z tego projektu nici. Mialo byc te spotkanie o 9:30. Na ta godzine jestem ja i Paradox. Przypuszczam ze Makin ma problemy z netem, bo cos tam pisal... Wojtek sam napisal, ze nie ma co sie klocic i o 9:30 bedzie dobra pora... I go nie ma... A reszta nawet nie podala swoich nickow...

Opublikowano
Ale teraz potrzebna wasza pomoc ;p

Co dokladnie masz na mysli? Z tego co sie orientuje w lvl innych ludzi z forum, to moze i teraz jestes ostatni, lecz dogonienie ich (w tym miedzy innymi mnie ;d) nie bedzie ciezkim zadaniem.

Opublikowano

a ja dalej czekalem na eq od Ciebie xD ale juz mam noble arma/p-legi i jakies tam gowna

jak by ktos mial dwarven shielda dla mnie chętnie przyjme bo padlem i poszedl sie jebać.

Opublikowano

Kurde, postawilem bota pod mount stereum na ghoulach i skeletonach i padlem. Nie mam pojecia ile musialoby byc tam tych ghouli, ale coz... Najgorsze ze skille trzeba odrabiac... :/

Opublikowano

Ja mam przerwe ostrą od gry bo mam za dużo na głowie.

Jeżeli ktoś by był tak uprzejmy i bocił za mnie na czas mojego zapierdolu (max tydzien) to pisac na PM po passy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...