Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Hackshield I Bany

19mateo19

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

zauwazylem cos ... !!!

pewnie logowaliscie sie na metku pl patchowanym bez hackow itp.

i dostaliscie bany

ja nigdy sie tak nie zalogowalem

ciagle na easy

bana jeszcze nie dostalem

bot mi teraz expi bo czas free :D

moj kolega wchodzil na metin2pl patchowany bez niczego i co?

dostal bana na 3 konta

swoja 61lvl

dropa 37 pro eq bojowiec

shopa 400kk , eq typu tygrysie+9 , smiertelna+9 itp.

Pomogłem daj +? zapewne zminusujesz, ale to zależy od ciebie..

bo przecież nie każdy jest dzieckiem..

Opublikowano

Mi na US ni z tego ni z owego zablokowali na 14 dni o.O

Dear Metin2 Player!

Unfortunately we have to ban the account ****** due to a breech against our terms and conditions. The reason for the ban is:

14 day character investigation - illegal use of hacks

The account will be banned until 10.11.2010 22:24:04.

If you have a question concerning this ban, our customer support service is happy to help. You can contact our staff via support.metin2.com

If you have any questions concerning payments or bans made via our payment department, go to support.gamepay.de/index.php?lang=en.

You can find out more information about the game, the terms and conditions and our customer support on our official website www.metin2.com.

Kind Regards,
Your Metin2 Team

Opublikowano
http://www.mpcforum.pl/topic/229608-pomysl-zeby-byly-logi-a-nie-wysylaly-sie/

Moje TuT'y

http://www.mpcforum.pl/topic/249997-downloadhot-1-skill-hit-killer-dmgx-7-by-glowa244/

http://www.mpcforum.pl/topic/269354-hotdownloadrun-hack-na-all-v10-by-glowa244/

Opublikowano

O kurde. Dzięki wam za info bo nie wiedzialem ze to sprawdzaja w jakiś sposób. Juz sie zabieram za przeinstalowanie metina ;/

Jak coś to Metin2mod i dmg hack miałem.

Opublikowano

jasne kurwa grac nie umiec mialem miec 10x bana gram 4 miesiece wbilem 66 lvl z dmg i nic nie mam

a i klient to modofikowany na wszystkie sposoby mod kamer patche itd..

moje bity elo

Opublikowano

Witam,

Dostałem bana za EM2. Dostałem taką wiadomość:

Szanowny graczu Metin2!

Niestety musieliśmy zablokować konto ****** powiazane z*******)

Konto pozostanie zablokowane do: Na stałe.

Jeżeli masz jakieś pytania dotyczące tej blokady, nasz Zespół z przyjemnością na nie odpowie. Możesz się z nimi skontaktować tutaj support.metin2.pl.

Jeżeli masz jakieś pytania dotyczące płatności lub blokady za płatności, możesz je zadać tutaj support.gamepay.de/index.php?lang=en.

Więcej informacji o grze, obowiązujących zasadach i obsłudze klienta możesz znaleźć na naszej oficjalnej stronie www.metin2.pl.

Pozdrawiamy,

Twój Zespół Metin2.

Kolega wyżej wspomniał że blokady są krótko terminowe? To znaczy że odblokują moje postacie?

Dodam że inne konta na tym samym mailu nie zostały zbanowane.

Wojownik 64lvl Body Obsydian ON

Opublikowano

ja mam z 7 kont na 1 mailu noi uzywaklem em2 kmr mod dmg sh i na zadnym koncie brak bana :DDD

Najlepszy Bux na którym się dorobisz

banner9.gif

Opublikowano

Moj Kumpel (Sąsiad) Też Dopiero Dostał Bana (Na Stałe) Za DMG...Ale Nikt Go Nie Przyłapał Na Tym....Ciekawe Kiedy Ja Dostane Bana Za DMG ...Je***y HS ;/

@EDIT: Ostrzeżeniem Jest To Jak Cię Wyloguje Z Gry...Bo Czytałem O Tym Na Forum METIN2.pl

tgmsiatek.jpg

Opublikowano

Ja Czytałem że oni z zaglądają w Logi i dają bany za niedozwolone oprogramowanie,

Uprzejmie informuję, że w dniu dzisiejszym programiści dokonali weryfikacji logów systemowych pochodzących z HackShield i dzięki nim nałożyli setki blokad kont za używanie niedozwolonego oprogramowania.

Blokada jest w 100% słuszna i bezdyskusyjna. Odwołania kierowane do Team Metin2.pl w sprawie tych blokad będą zamykane z informacją kierującą do tego tematu.

Jako ostrzeżenie, blokada ma charakter krótkoterminowy. Przy kolejnej kontroli logów, powiązane ze sobą konta otrzymają stałe blokady.

Ker169.gif

Opublikowano
Witaj **xxxxxxx****

Twoje konto zostało zablokowane, ponieważ HackShield wykrył, iż było na nim wykorzystywane oprogramowanie typu EasyMetin2. Co do słuszności blokady nie ma wątpliwości.

Na co dzień, za wykorzystywanie niedozwolonego oprogramowania przysługuje stała blokada konta, jednak postanowiliśmy dać Ci drugą szansę <3. W związku z tym, konto zostało zablokowane tymczasowo, a jego odblokowanie nastąpi w dniu 2010-11-24.

Jednocześnie chcemy poinformować, że jest to pierwsze i ostatnie ostrzeżenie. Jeżeli podczas następnego sprawdzania kont wykryjemy, że używałeś niedozwolonego oprogramowania, to będziemy zmuszeni do zablokowania wszystkich powiązanych kont, na stałe. ( :O :P )

Więcej informacji o blokadach można znaleźć tutaj:

.......................................................

Z poważaniem,

SGM Fraziel

Super Mistrz Gry, serwer Syriusz

Musimy znaleźć coś na HS i to w miarę szybko :) muszę next postać expić na EM2 :D

RMCF

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...