Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Hackshield I Bany

19mateo19

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, przeczytałem na forum metin2 Metin2 HackShield iż zostały nałożone bany na konta, na których były używane niedozwolone programy, chcę się spytać czy ktoś dostał bana ?

i jeszcze jedno,

Grałem na EM mh itd. konto zostało zbanowane, czy jak zaczne grać od nowa to też dostanie bana ? bop trochę nie rozumie

Opublikowano

No niestety dostałem, ninja 50 lvl :)

Szanowny graczu Metin2!

Niestety musieliśmy zablokować konto ********* z powodu naruszenia obowiązujących zasad. Powód blokady to:

Nielegalne orogramowanie, *******, s25

Konto pozostanie zablokowane do: Na stałe.

DMG tylko ;p

Opublikowano

Ja dostałem bany na 2 konta oby dwa lvle 30 .Mam 4 konta -2 zbanowana za boty a na tych drugich dwóch kontach nigdy nie używałem botów czy te 2 konta są zagrożone banem?Każde konto na innym e-mailu

Opublikowano

Co za idiotyzm... :)

SheldHack nic nie pomorze jak włączyłeś przez EM2.....

dostałeś za to bana ze np zostawiłeś EM2 i gdzieś poszedłeś zaraz dam z regulaminu Metin2

TO JEST PIERWSZE....

Manipulowanie klientem gry w jakikolwiek sposób jest zabronione. Korzystanie z oprogramowania do Metin2, które nie zostało stworzone przez Gameforge4D, w szczególności ze skryptów automatycznie rozwijających postać pod nieobecność gracza, jest zabronione i prowadzić będzie do wykluczenia z oferty gry.

TO DRUGIE.....

Do obowiązku gracza należy odpowiedź na wezwanie GM zarówno na szepcie, lub w przypadku jego zablokowania, na czacie lokalnym. W przypadku braku reakcji ze strony gracza, podczas gdy postać nadal będzie wykonywać jakąś czynność (np. łowienie ryb), GM może zadecydować o blokadzie konta za używanie programów symulujących aktywność w grze. Podszywanie się pod GM, poprzez stosowanie ww. metody przez graczy, będzie karane zgodnie z Tabelą Kar.

POZDRO www.mpcforum.pl

Opublikowano

Team Metin2 miał nadzieję że jeśli wprowadzą hackshield to nie będą gracze jeździli na sh itp a ten cały hackshield wątpie żeby dostawali od tego logi !

da5e9f82fbb05240438e374847f4a6f9.gif

Opublikowano

Ja dostałem bana na głównej postaci zaś na buffce na tym samym emailu nie dostałem.

Na EMAIL NIC NIE PRZYSZŁO że dostałęm bana. o.O

A raz tylko na tej postaci uzylem dmg hacka . <_<

Opublikowano

Ja dostałem bana na głównej postaci zaś na buffce na tym samym emailu nie dostałem.

Na EMAIL NIC NIE PRZYSZŁO że dostałęm bana. o.O

A raz tylko na tej postaci uzylem dmg hacka . <_<

U mnie tak samo - zbanowali konto i nic nie przysłali.

Ciekawi mnie tylko ile osób będzie teraz grało :D

Opublikowano

"Jako ostrzeżenie, blokada ma charakter krótkoterminowy. Przy kolejnej kontroli logów, powiązane ze sobą konta otrzymają stałe blokady."

Wypowiedz końcowa Art

Czyli te konta są zbanowane zapewane na 2 tygodnie. :rolleyes:

Opublikowano

ja używałem na ninji kamer moda, dmg, sh no i tyle ale bana nie dostałem :) ale może to przez to że parę dni wcześniej usunąłem z folderu metin2 plik o nazwie "errorlog" - czy jakoś tak, przez co te logi z błędami do nich nie dotarły? sprawdził to ktoś?

yyakuza.jpg

Opublikowano

"Jako ostrzeżenie, blokada ma charakter krótkoterminowy. Przy kolejnej kontroli logów, powiązane ze sobą konta otrzymają stałe blokady."

Wypowiedz końcowa Art

Czyli te konta są zbanowane zapewane na 2 tygodnie. :rolleyes:

Też mam bana i już z nimi pisałem i sie dowiedziałem ,bany są do 24.11 czyli na miesiąc, kolejna taka akcja i bany będą na stałe...

Mam body 62 lvl i teraz w wbijaniem skilli będę miesiąc do tyłu :/

Używałem kamermoda i triku z otwieraniem magazynu...(bankowo za ten magazyn mam bana) ech....

Ale do mnie to dotarło, więcej z hacków nie korzystam... :)

Dropek będzie latał na wszystkim co jest, ale moja postac bedzie czysta, ot takie postanowienie :)

Osobiście nie zależy mi na plusach i minusach, za stary chyba jestem na ganianie się w "Kto ma więcej", ale jeśli już jakimś cudem Ci pomogłem, doradziłem i masz zamiar coś postawić to będę wolał plusa zamiast minusa, zielony kolor ładniejszy :)

Opublikowano

Też mam bana i już z nimi pisałem i sie dowiedziałem ,bany są do 24.11 czyli na miesiąc, kolejna taka akcja i bany będą na stałe...

Mam body 62 lvl i teraz w wbijaniem skilli będę miesiąc do tyłu :/

Używałem kamermoda i triku z otwieraniem magazynu...(bankowo za ten magazyn mam bana) ech....

Ale do mnie to dotarło, więcej z hacków nie korzystam... :)

Dropek będzie latał na wszystkim co jest, ale moja postac bedzie czysta, ot takie postanowienie :)

Eh jednak na Miesiąc, sobie KU nie poczytam ale mogę zarobic na fb. <_<

PS. radzę Ci dropem ganiaj na innym kliencie niż główna postacią.

i dzięki za info o 1 miechu o.O

Opublikowano

Sarda co rozumiesz mówiąc o innym kliencie? z innej instalki, innego folderu itd?

Osobiście nie zależy mi na plusach i minusach, za stary chyba jestem na ganianie się w "Kto ma więcej", ale jeśli już jakimś cudem Ci pomogłem, doradziłem i masz zamiar coś postawić to będę wolał plusa zamiast minusa, zielony kolor ładniejszy :)

Opublikowano

Sarda co rozumiesz mówiąc o innym kliencie? z innej instalki, innego folderu itd?

Na nowo zainstalowanym metku. W innym folderze.

PS. A i radze usunąć z foldera z grą plik ErrorLog.txt

Opublikowano

Metki mam 3 :)

Każdy pod coś innego, ale pójdę za Twoją radą, wyrzucam wszystko i zainstaluję metka na nowo :)

Mnie też boli ten miesiąc czekania, co prawda główną postacią za wiele nie grałem(głównie teraz skille wbijałem) i właśnie to boli najbardziej...

Ale mimo wszystko ciesze się, że ban na miesiąc a nie na stałe... jakbym dostał na stałe to rezygnuje z gry, juz by mi się nie chciało od nowa zaczynać :P

EDIT

Errorlog.exe i .txt usunąłem już dawno :/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...