Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Xenexia[Dedyk][Pl]

Mostro

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 102
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jesli to ten wrrysiek co kojarze to serwer jest super dopracowany za reklame +

Destiny, tak, tak to jest ten z Triadicy ;]

Polecam serwer gorąco.

2ql8tpv.gif

Zarzuć +.

Opublikowano

po 1 nudny serw

po 2 Kto by chciał grać na hardach już lepiej na plu zagrać tyle tych dedyków takich samych jest że aż zal wchodzić

po 3 do dupy ;]

giantsign.png
Opublikowano

@up

Uwierz ,ze wiecej osob woli zagrac na dedykowanym hardzie niz na pl'u gdzie bez is nic sie nie osiagnie.

@pravy111

przepustki z tego co wiem to leca z mobow ;>

Opublikowano

Nie wiem jak wy ale ja mam "zostaniesz połączony z serwerem" ....

@Edit strona :

Warning: mysql_connect() [function.mysql-connect]: Lost connection to MySQL server at 'reading initial communication packet', system error: 111 in /home/xenexia/domains/xenexia.com/public_html/config.php on line 7

Nie mozna polaczyc sie z baza danych

Opublikowano

Nic nowego, widzę że Polacy coś patentu nie mają na zrobieniu serwera. Masz kasę na pierdoły, to jesteś górą.

Serwer dodany do spisu !

" Uwiez " - najs

" Żecz " - piękna ortografia

g0Tef.jpg

Opublikowano

Nie będe się długo rozpisywał, ten serwer to jeden wielki shit, nudna fabuła nic innowacyjnego straszne lagi, prawdopodobnie sfałszowane parametrynazwe zgapili odemnie i o wkładu własnego,

NIE POLECAM!

Oddajcie minusy! :(

Pasjonat
Opublikowano

No tak . Co do servera .

+ Exp/Yang dopasowane (misje)

+ 0 lagów

+ Drop dłon krytyka itp z mobów

-Mało osób.

-Brak dropu zwoi egzo możliwosc kupna tylko w is.

-6/7 bon w is i kamienie duszy.

-Dużo ulepszaczy leci.

Co można by wprowadzić na serv.

-Drop zwoi egzo i kamieni duchowych (nie wiem czy kamienie lecą czy co)

-Pierścien teleportacji.

-Nie wprowadzenie ale raczej usuniecie 6 i 7 bonu a takze kamieni dusz+5 z is.

Edit@ andrzejt.17 Aha to wszystko wyjaśnia. :-) A co z misjami do biologa pozmieniane i co ile można oddwać ? i w ogóle przydałoby sie rozpiske misji zrobić na +30 lvl.

131916.jpg
Opublikowano

Serwer może i byłby fajny gdyby nie był tylko do zarobku...

Popatrzcie na Ahrimanie, tam nie ma IS'u, postawili serwer żeby każdy sobie pograł i żeby być lepszym od kogoś innego to trza się wysilać w grze a nie wyłożyć pieniądze do admina i jesteś pro

Opublikowano

To teraz ja coś napiszę mianowicie z tego co zauważyłem (bo gram) server nie jest prowadzony przez noobów czyli masz pytanie problem śmiało możesz się poradzić u gm/adminów. Jeżeli chodzi o is niewiem oco wam chodzi każdy przedmiot z is można zdobyć samemu w grze, is to nie kupno ale dotacja a to się różni pod wieloma wzlędami. Minusem servera jest ilość graczy online chodź rośnie, ale nie jest to wina ze strony sevrera/supportu/administracji tylko waszej nie czytajcie opisów nudny polski server bo skoro któs napisze a nie spróbuje to jest żałosny bądż robi konkurencje.

APELUJE DO WAS W IMIENIU GACZY I AMINISTRACJI LOGUJCIE,SPRAWDZAJCIE,PYTAJCIE I PRZED WSZYSTKIM GRAJCIE BO WARTO!!!!!!!!!!!!

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...