Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaką Grę Wybrać?

Thunder

Jaką grę wybrać?  

68 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jak? gr? wybra??

• Mu Online
      5
    • Silkroad
      10
    • Maple Story
      1
    • Cabal Online
      7
    • WoW
      12
    • Aion Online
      2
    • Rapplez
      3
    • Runes of Magic
      16
    • War Rock
      12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zagraj w Mu Online

dobrze rozbudowana gierka

Może grafa nie równa się Rune's of magick ale ona mi przypomina Wow'a więc nie gram w nią . : ) ogólnie te 2 gry ci polecam lecz rune's of magick ma ponad 9G ściągania to wiesz ; P

9GB? Chyba nie widziałeś wersji slim. 3,5 GB ściągania to nie tak dużo.

Jeśli masz zamiar zagrać w WoW'a to przygotuj się na ściąganie patchy. Sama gra w tej chwili ma ponad 20GB, więc troche ma... ale warto zagrać. Sam polecam Ci zagrać w Runes of Magic, wciąga, nie nudzi się szybko, jest IS, ale bez niego można się obejść (ludzie sprzedają rzeczy z IS).

fe7afd2c01dc5fe025c76fe9bf8c0b0e.jpeg
4to7r2K.png

Opublikowano

Aion -grafika 10/10 gra bardzo dobrze rozbudowana - jedynym minusem tej gry jest to ze jest płatna ale od czego sa servery prywatne

P.S

A ci co mówią ze WoW jest fajny i ma zajebista grafike to idioci! bo oprócz wowa nie grali w zadna inna gre i nie wiedza co to dobra grafika... jedynym plusem tego zjeba.... WoW-a jest grywalność .... do i zajebiście wciąga.... oprócz tego w wowie nie ma nic ciekawego!

Opublikowano

Graj w Warrocka ;). Fajna strzelanka można się wciągnąć. Tylko najgorsi są cziterzy, których jest dość sporo. Dokładnie tak jak ktoś tam napisał :D polecam ci tą gre!

Opublikowano

polecam silkroad, ale bardzo specyficzna gra. Przykład : na max lvl 110 itd. musisz robić 4 miesiące około +/- mając wcześniej postacie, które będą biły mobki mocniejsze (tzw. taxi). Nie straszę tylko informuję :P

Co do RoM to taki WoW tylko darmowy i trochę zmieniony...

ogólnie po silkroad-zie najbardziej Ci polecam Aion bądź LOTR: online (nie ma na liście )

LifeSro

FusionRoad

Opublikowano

Warrock, dobra gra, grywałem w nią, duży lvl miałem, fajnie się gra, obecnie minimalna ilość hackerów. Naprawdę dobry FPS ^^

@Edit

Mati, w War Rock'u jest bardzo dużo graczy, którzy mają skilla jak hackerzy, ale tak naprawdę to są bardzo dobrzi gracze...

Widać że jestes jeszcze dzieciaczkiem i każdego kto cie zabije wyzywasz od "czitera" jak ty to nazwałeś...

09071535498836998897.png

Opublikowano

Silkroad - ciekawa fabuła, nienajgorsza grafika, świetnie efekty skilli, wcielenie się w pradawną postać, wiele buildów / postaci / broni do wybrania. No i co najważniejsze, wiele botów dostepnych za darmo i za środki pieniężne. :D

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

cabal,runes of magic widzialem u kumpla runes of magic i fajna grafa cabal tez ma niezłą grafe ale jak bym mial wybierac to cabal

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

To się zmienia z biegiem czasu. Kiedyś baaaardzo fajny był metin2. NosTale jest fajną grą, lecz już pełno neosów. Ogólnie polecam Cabala i RoM.

Opublikowano

Ja zaznaczyłem War Rocka ... :)

Jest to fajna gra ;) Fakt faktem są hakerzy , ale to nic nie szkodzi :) bo teraz a hakach nie ma anty kicka ... ;) A gra jest fajna ;) grafa lepsza od CS ;) mili ludzie ;d itp ;d itd ... xD

Gość WhiteSTAR1906
Opublikowano

W ankiecie nie ma tej gry, ale Lineage 2 jest zajebisty pod wszystkimi względami.

Opublikowano

Jak dla mnie świetna gra to Silkroad. Super grafika, wygląd postaci i ich umiejętności też niczego sobie i tak wql świetne MMO .

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

WoW dlaczego ? Ponieważ wciąga jak nie powiem co...Grafika jest Zaje... Dużo Prywatnych serverów....Fabuła nawet nawet... Zachęcam do Gry w WoW'a

Opublikowano

WoW albo Warrock

Myśle, że jeżeli lubisz strzelaninki nie wiem typu CoD itp. to polubisz WR

WoW- fajna gierka rozbudowana fabuła i co najwazniejsze mało tam spotkałem neo-kidów ;)

1313652013-U173186.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...