Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaką Grę Wybrać?

Thunder

Jaką grę wybrać?  

68 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jak? gr? wybra??

• Mu Online
      5
    • Silkroad
      10
    • Maple Story
      1
    • Cabal Online
      7
    • WoW
      12
    • Aion Online
      2
    • Rapplez
      3
    • Runes of Magic
      16
    • War Rock
      12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Runes Of Magic bardzo dobrze rozbudowany świat, dobra grafika...

Odradzam ci grę warrock masa cheaterów i tyle. Mu online grafika jest okropna...

Tylko Lucyfer

Jestem Hujston

Opublikowano

Wow grafa świetna, fabuła zajebista,

userbarwb.png

Nigdy nie kłóć się z głupcem, ludzie mogą nie dostrzec różnicy.

Nie bój się wystąpić przed szereg, potem może być już za późno.

Opublikowano

Wow

Dlaczego?

Spodoba ci się, stracisz realne życie, nigdy nie znajdziesz dziewczyny. Poznasz ciekawych ludzi w grze, zakochasz się w taurence z ogrimmar po 30 latach ogarniesz się że twoje życie realne umknęło ale za to masz najlepszego seta do PVP i PVE.

Rok później postanowisz odwiedzić prostytutkę żeby zaznać rozkoszy lecz dojdziesz w 15 sekund i stracisz kasę którą miałeś przeznaczyć na pay pala do wowa. Od lekarza dowiesz się że masz aids i popełnisz samobójstwo.

Pozdrawiam

Jestem dinozaurem

Użytkownik od 22 wrz 2007
Opublikowano

Wow - (jak to ujął słusznie Papa Smurf) gra dla ludzi nie mających real życia. Z dnia na dnia będzie Cię wciągać w swoje sidła byś siedział dłużej i ulepszał swoje itemki bądź chodził na coraz silniejsze bossy. Będziesz spędzał długie godziny patrząc na rozległe obszary i pejzaże bajkowej gry. (Jest to moja ocena i moje zdanie, nie chciałem tym urazić graczy wow'a, nie dotyczy to wszystkich! Proszę o niewypowiadanie się na temat mojej oceny.)

Polecam Ci grę silkroad dokładniej chińską wersje (csro) bo isro ssie, możesz coś osiągnąć w ogóle nie siedząc na kompie. Poziom bot bije za ciebie chyba, że będziesz legitem których na isro jest bardzo mało, jak stosunek 1 do 500.

Opublikowano

Jeśli nie boisz się , że WoW cię wciągnie to śmiało graj. Pod względem fabuły grywalności i grafiki. Ale może tak uzależniać , że potem to już zero reala tylko WoW i ciągle WoW .

Dlatego polecam Skillroad

bfh00x.png

ZAPRASZAM DO GALERII !

Opublikowano

A ja ci polece METIN2 !!!!

Metin2 to tfuj buk. rzal i bul ;]

Wow

Dlaczego?

Spodoba ci się, stracisz realne życie, nigdy nie znajdziesz dziewczyny. Poznasz ciekawych ludzi w grze, zakochasz się w taurence z ogrimmar po 30 latach ogarniesz się że twoje życie realne umknęło ale za to masz najlepszego seta do PVP i PVE.

Rok później postanowisz odwiedzić prostytutkę żeby zaznać rozkoszy lecz dojdziesz w 15 sekund i stracisz kasę którą miałeś przeznaczyć na pay pala do wowa. Od lekarza dowiesz się że masz aids i popełnisz samobójstwo.

Pozdrawiam

Mnie tak gry nie wciągają,ale wypowiedź dobra:P

Jeśli nie boisz się , że WoW cię wciągnie to śmiało graj. Pod względem fabuły grywalności i grafiki. Ale może tak uzależniać , że potem to już zero reala tylko WoW i ciągle WoW .

Dlatego polecam Skillroad

Spoko.

A więc prawdopodobnie ściągnę WoW'a. THX wszystkim :)

Bywalec
Opublikowano

bardzo dobra gra to wow tylko ze dużo zajmuje i bedziesz pare dni go pobierał

.

Opublikowano

Maple - najbardziej rozbudowana gra pod względem klas postaci

WoW - na prawdę dobre MMORPG, całokształt

skoro dałeś WarRock to nie wiem czemu nie dałeś Combat Arms, CA jest o niebo lepsze, szybko się rozwija, WarRock kopiuje chamsko po CA.

Opublikowano

bardzo dobra gra to wow tylko ze dużo zajmuje i bedziesz pare dni go pobierał

hahaha :D żal normlanie mi dupe ściska

Wszystko razem niewiem max 5h :O albo i mniej minilamnie to z 1 godzinne.

P.S tez polecam wow ;d ale ostanio zaczolem grac w Gothic 4 Offline ;p of course zajbistaaa;d

30364378.png

Opublikowano

Jak strzelanka to Combat Arms (jutro nowy patch) o niebo lepsza od War Rocka.

Jeżeli mmorpg to Runes of Magic lub WoW.

Z wymienionych gier Aion ma najlepszą grafikę.

1364561328-U384748.png

sygna by b4rt4z

Opublikowano

Zagraj w Mu Online

dobrze rozbudowana gierka

Może grafa nie równa się Rune's of magick ale ona mi przypomina Wow'a więc nie gram w nią . : ) ogólnie te 2 gry ci polecam lecz rune's of magick ma ponad 9G ściągania to wiesz ; P

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Jak by co zbieram te Zielone :)

Najebałem w tego posta takie ilości ironii, że możesz mieć problemy z prawidłowym zrozumieniem zawartych w nim treści.

250Postów[v]

300Postów[v]

350Postów[v]

400Postów[v]

Opublikowano

wow albo warrock wybór należy do cb.

Headshot TV

Gram w Crysisa 2, CS 1.6, Fifę 11, GTA SA:MP, CoD BO-Zombie, Soldata 1.5, Combat Arms i czasami w War Rocka

Osoby używające więcej niż 3 wykrzykników, to osoby z zaburzeniami psychicznymi

modhv.jpg <= Haha pro obrazek ^^

||today real FPS skill: ~79,24%

Pomogłem ? kliknij na + !

1248991649.gif

Dziękuje :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...