Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zelios ?

kotman

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 69
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No trochę jest lipa bo all zbugowane.Masz racje ale jednak serwer jest ok.Kiedy kończy się beta?? Wie ktoś?

Poinformuja jak beta beda konczyc. Wydaje mi sie ze dopiero wtedy jak naprawia crashe z jangan, konie oraz normalizacje czesci mobkow.

Tylko lagi,

Lagi beda poniewaz hostuja go na PC'cie odrazu naprawiajac bugi. To zawsze zjada dosc sporo procka, i lagi niestety beda. Cieszmy sie ze niema wiekszych ;P

Serwer off narazie i będzie długo off jakieś upki robią.

Czesto serwer wlaczaja wieczorami na dluzsza chwile. W ostatni piatek hyba od 21:30-24:00 dzialal. Nie patrzylem dokladnie na zegarek.

Opublikowano

No nie to koni jeszcze nie mają oO. MEGA FACE PALM. Wolę siedzieć z paxem i testować i wiem co jest, a czego nie ma. I nawet takie funkcje jak konie działają. Pracować pracujemy, wiadomo, że zrobi się wszystko naraz. Pax pracę ma, testerzy szkołę. Na nowym cliencie usunęliśmy bugi, które powodują crashe, distance bug też naprawiliśmy. Teraz normalnie można kupować protector, garment dla female z ht. Również dodaliśmy tp do europy oraz npcs z euro, które normalnie działają. To właśnie nazywamy krokami do dodania europy ;).

1334497071-U17330.png

Opublikowano

@AceBoy

Czyżby reklama SSE? ;]

Dokladnie A Czemu SSE Closed Lol napierd.... na innych a sse ded Mega Face Palm

ZSZC WATER:

Xandir lv 91 5:1 Int Bow Cold Light Postac na sell pisac na pm lub gg 5865600

Opublikowano

Żadna reklama, po prostu mówię co zrobiliśmy. I nie cierpię tego, iż wszyscy mówią, jaki zelos wspaniały itd, bo wcale nie wiedzą co mówią. Podstawowe funkcje zbugowane oO. Najpierw się zaczyna od nich, a potem się przechodzi do zaawansowanych rzeczy typu guild, job czy party. A ci już na samym wstępie problemy z logowaniem, czy to jest do przyjęcia ? Wątpię. Open beta powinno charakteryzować non stop włączonym serwerem, a naprawione bugi sprawdzić na testowym serwie, a potem jak część jest naprawiona to dodawać to normalnie do serwera. Dziwię się, że ludzie patrzą tylko pod względem ilości rzeczy, a niech zobaczą od strony stabilności -.-.

Dokladnie A Czemu SSE Closed Lol napierd.... na innych a sse ded Mega Face Palm

Gadałem z paxem, serwer później powróci. Nasz serwer padł, bo nasz sponsor serwera nie zapłacił kaski :P.

Wolicie mieć taki jak przedtem, czy może z guild i dodatkowymi rzeczami. Myślę, że wolicie poczekać ;).

1334497071-U17330.png

Opublikowano

Wiesz powiem Ci, że ten serwer jest OKEJ.Ale jest on 2h dziennie może:)Czasami więcej.Porażka lekka.I raty tylko 10% a SSE MA 30% może ktoś mi dać linka do download i register??? Do serwera SSE?

Opublikowano

Wiesz powiem Ci, że ten serwer jest OKEJ.Ale jest on 2h dziennie może:)Czasami więcej.Porażka lekka.I raty tylko 10% a SSE MA 30% może ktoś mi dać linka do download i register??? Do serwera SSE?

Czytałeś to co wcześniej pisałem -.- ? Pisałem, że teraz nie ma naszego serwa. Jeśli chcesz pograć na orginalnych serwerach, które są postawione na plikach Paxa(SSE) to zapraszam do: G-Sro, SealOfSro, NeSro lub SroNova.

Da się grać? Czy jest porażka?

Nucli wolisz czekać, aż włączą i nie mieć wszystkiego ? Wątpię.

Lepiej graj na swsro2 :P.

1334497071-U17330.png

Opublikowano

Możesz mi powiedzieć jakie raty są na tych serwerach? "G-Sro, SealOfSro, NeSro lub SroNova." I czy jest to free play?

@ edit

I jak zagrać.

Opublikowano

Ta stronka mi nic nie daję:) Więc może lepiej opisz:)

@edit

Sorry już mam nie zauważyłem

Dlaczego kurwa nigdy nic nie działa..? Mam jakiś jak się loguje blocking reason WTF? na NovaSRO

Opublikowano

Czytałeś to co wcześniej pisałem -.- ? Pisałem, że teraz nie ma naszego serwa. Jeśli chcesz pograć na orginalnych serwerach, które są postawione na plikach Paxa(SSE) to zapraszam do: G-Sro, SealOfSro, NeSro lub SroNova.

Nucli wolisz czekać, aż włączą i nie mieć wszystkiego ? Wątpię.

Lepiej graj na swsro2 :P.

Takie Male Pytanko o tego SealOfSro Tam spoko sie gra kapa z conectem czy cos?

ZSZC WATER:

Xandir lv 91 5:1 Int Bow Cold Light Postac na sell pisac na pm lub gg 5865600

Opublikowano

Seal to lipa:) Mały exp skilli się wbijac nie da. Zobaczyłem rano i odrazu wyszedłem. Ale jest dużo potworków.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...