Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zelios ?

kotman

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 69
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

a to jest narazie OB? wiec trzeba czekać i czekać jeszcze? czy mozna jakos zagrac w to gdzies indziej he?

może jakiś mały "+" za pomoc?? :)

Opublikowano

Tak,to narazie jest open beta.Data otwarcia serwera nie jest jeszcze znana,poniewaz nie wiadomo jak szybko uporaja sie z tymi wszystkimi bugami.Narazie trzeba sie cieszyc tym co jest bo moze byc tak jak poprzednio...Jesli chcesz pograc to tu mozesz sprawdzac status Zelos

http://02.chat.mibbit.com/?channel=%23zelos&server=irc.abyssgames.eu

Jesli serwer jest online to nie wiecej niz na 1h

sygnl.png
Opublikowano

Jak dla mnie to wkurzające jest to ze nie mogę ściągnąć z sro ifno tego zelos a 8 patrów ściągać nie będę ^^ jeszcze mnie nie pogięło hehe

Opublikowano

Teraz to jak włączam clienta to takie coś Piszę " This serwer is currently inspection.Please try again." Rano tak nie było a jak już się włączy to nie ma startu...? Cos robią?

Opublikowano

@UP

Status check jest prawie caly czas :] Ciagle cos poprawiaja :] Jak narazie to im idzie dobrze.

@Czesiu & michal

Ta notka oznacza ze jest serwer w statusie offline- sam wyraz inspection powinniscie znac. Jesli serwer bedzie online wlaczy sie poprostu luncher. Zrobili nowy path i teraz bedziemy wiedzieli czy serwer ON czy OFF. Jesli ON luncher wyskoczy i gramy, jesli OFF wyskoczy notka "This serwer is currently inspection.Please try again" lub "This serwer is under inspection.Please try again" po czym wlaczy sie luncher bez opcji START :]

Dosc szybko ulepszaja serwer.

Opublikowano

@Up

Bardzo cieszy mnie fatk,ze do nowego launchera wbudowali status Zelos.Co do notki "This server is under inspection.Please try again later" Wiedziałem,ze wyswietla sie,gdy serwer jest offline.Jednak miałem podobną sytuację w innym przypadku.Otóż,gdy próbowałem zrobic update starego launchera właśnie wyświetliła mi się ta notka,dlatego zasugerowałem dla czesia,że możę być to wina jego starszej wersji.Teraz jest wszytko jasne bo status mamy podany przy każdym odpaleniu zelos.exe wiec nie trzeba wchodzić na żadne inne stronki.

sygnl.png
Opublikowano

Narazie off zobazcymy co dalej. Potem o 24 już na ZSZC będzie można wbić.

@edit

Już on.

@edit 2

Gdzie się ulepsza rzeczy? Żeby się świeciły?

Opublikowano

@czesiu1772

Narazie nie ulepszysz rzeczy bo alchemia nie działa to znaczy exlixiry nie dropia z mobow.Najprawdobodobniej alchemia wejdzie wraz z koncem OB lub troszke pozniej.

sygnl.png
Opublikowano

Czemu na statusie jest "

Server Status

OpenBeta server is: Online

A serwer off wyskakuję mi taki sam błąd jak czesiu1172 napisał. Ściągnołem launchera i nadal ...? Działa ci serwer?

Opublikowano

@czesiu1772

Narazie nie ulepszysz rzeczy bo alchemia nie działa to znaczy exlixiry nie dropia z mobow.Najprawdobodobniej alchemia wejdzie wraz z koncem OB lub troszke pozniej.

Elixiry dropia z mobow. Ale alchemia niedziala tak jak powinna.

Czemu na statusie jest "

Server Status

OpenBeta server is: Online

A serwer off wyskakuję mi taki sam błąd jak czesiu1172 napisał. Ściągnołem launchera i nadal ...? Działa ci serwer?

Moglbys zrobic screen bledu ktory ci sie wyswietla?? Wiedzialbym jak ci pomuc.

Opublikowano

To nie zaden blad.

"The serwer is currently under inspection. Please try again later."

"Serwer jest obecnie poniżej kontroli. Proszę spróbuj jeszcze raz później." <-- z translatora

"Na serwerze jest obecnie przeprowadzana inspekcja. Proszę spróbować później." <-- na jezyk silkroada

Mam nadzieje ze wiesz o co chodzi. Na ich chacie notka kiedy serwer jest online a kiedy offline- admin czasami zapomina poprostu zmienic statusu.

Jesli serwer bedzie "Online" ta notka ci sie niewyswietli, a wlaczy sie luncher z opcja start. Badz cierpliwy.

Opublikowano

Sluchaj, po to jest OB. Sam sobie odpowiedz na pytanie:

Wolalbys zeby serwer dzialal przed 2h w ciagu dnia, bo przez reszte czasu naprawiaja bugi

czy

Zeby serwer byl przez wieksza czesc czasu online, a zeby nienaprawiali bugow. A pozniej po OB wystartowali z serverem masakrycznie napakowanym bugami.

@Offtop

Jesli masz dziekowac to dawaj - :P

Opublikowano

Śmieszny jest dla mnie ten zelos. Lepsza nazwa dla nich ŻALOS. Chwalą się ile rzeczy mają, a podstawowe rzeczy, że tak powiem cholernie zbugowane. Jak chcecie sobie pograć to idźcie do zszc albo swsro. Nie polecam tego gówna jakim jest zelos. Open beta powinno być non stop otwarte i jak są bugi to nie sprawdzą po naprawieniu na swoim testowym, a potem ładować to na serwer. Nie dziwie się, że coraz mniejsze jest zainteresowanie tym.

1334497071-U17330.png

Opublikowano

No trochę jest lipa bo all zbugowane.Masz racje ale jednak serwer jest ok.Kiedy kończy się beta?? Wie ktoś?

@ edit

SERWER ON!!!

Tylko lagi,

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...