Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[E]Xp[I]S[E]Asy {V2}

samnita16

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

LOL.

To jest normalny MultiHack.....nie ma w nim funkcji ExpBota....niepotrzebnie ściągałem włoskiego clienta metina żeby to przetestować ;p.

Ale nawet fajny ^^ posiada przyciaganie potworkow jak w EM2,fishbota,spambota,speedhacki,wallhacka,jakies "towerup",autopotera ^^.

Jak chcecie mogę wam zrobić modyfikacje zeby działał na PL'u ^^ + napisać skrypt na autoatak spacją , co zastąpi przynajmniej na chwilę EM2 ;D.

To zmodyfikuj Napewno sie przyda

eminem2e.jpg
  • Odpowiedzi 59
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Pomocnik
Opublikowano

To co w końcu zrobić , aby działało na PL?

Pobrałem tego Metin2 ITA, ale coś na nim nie styka zmiana serwerów na polskie ;/

Wytłumaczy mi to ktoś dokładnie?

@edit 1: działa, bez tego całego Metin2 ITA, po prostu na obejściu + włoski Metin2client

@edit 2: metin się sypie, nie widać eq, nie da się pocić, poza tym ok

GameForage to złodzieje!!

WALI MNIE TO, CZY DOSTAJE + CZY - !!

Opublikowano

Nie wiem czy to istotne ale zauważyliście że postać na ssie jest zalogowana na serverze Omega CH5? Nie jest to chyba polski Metinw więc pewnie normalne ,że nikomu ten bot poprawnie nie działa.

Opublikowano

Mi niestety nie działa nawet na włoskim <_<

Włączam grę przez obejście, loguję się i włączam bota. A w bocie nie ma nawet mojego nicku <_<

Heh... Jak to inaczej włączyć ??

Opublikowano

Mam sposób na włączenie tego hacka na plu(polski klient) z widocznym eq. Jest mały chaczyk a mianowicie loga bez przerwy macie może pomysły co z tym zrobić. Udostępnie ten sposób gdy znajdę czas na edycję hsa żeby nie logało i zrobienie tuta. Mało czasu mam obecnie 2 tyg zawalone więc proszę o cierpiwość

Edit@ w Sobotę wrzucę tuta problem rozwiązałem

Nie wiem co się stało ale loga co 5 sek znów popracuje dziś nad tym

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

• 3 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...