Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[E]Xp[I]S[E]Asy {V2}

samnita16

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 59
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

To nie client tylko bot wczoraj dales mi to samo w innym temacie a i skan z innego pliku

Ty czytaj uważnie co gdzie piszę, to metin2client włoski z polskimi serwerami.

Nie będzie wam działać na włoskim kliencie bez polskich serwerów -.-

@edit

Jeśli wolicie już ściągać klienta to macie spolszczenie i polskie serwery :

Down

http://www.speedyshare.com/files/24602224/Patch_for_Metin2_IT.exe

Scan

http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=fd52b7f85ccc70e9446d8d465ab54d9e4d9709349844cc730f44829f7971e8ba-1286562105

sygnahex.png

muzyka :x.

Opublikowano

zrobi ktoś instrukcje jak zrobic by działało przez metina It z obejsciem najlepiej filmik bo mi wyskakuje błąd łączenia z serverem a i najlepiej też te obejscie o którym tyle ludziee mówia a połowa nie wie skąd wziąść

Opublikowano

zrobi ktoś instrukcje jak zrobic by działało przez metina It z obejsciem najlepiej filmik bo mi wyskakuje błąd łączenia z serverem a i najlepiej też te obejscie o którym tyle ludziee mówia a połowa nie wie skąd wziąść

Sciagnij wlockiego clienta podmien go w glownym folderze metina z polskim clientem wlacz metina zaloguj sie wybierz postac wlacz bota i powinno dzialac

PS.nie widac EQ i kika co chwile

eminem2e.jpg
Opublikowano

Ludzie ale był sposób że pobieramy metina włoskiego i w nim spolszczenie i dodanie servw PL do niego i bedzie działać ale ja nie mam obejścia do tego i nie włącza mi bo pokazuje Błąd łoczenia się z serverem pomoze ktos????

Opublikowano

Na włoskim nie ma HS'a dlatego nie ma eq i kicka, bo serwer blokuje, a ty LOAD coś źle zrobiłeś bo jak masz włoskiego to hs się nie może odzywać.

@edit

kazikov. Tak ciężko zajrzeć kilka postów w górę? Wszystko podałem co trzeba pobrać -.-

sygnahex.png

Opublikowano

Tylko jeden szczegół mam zainstalowanego metina IT z spolszczeniem i polskimi servami lecz gdy chce właczyc to najpierw pokazuje mi włoskie servy a gdy usunąłem plici z koncowka Ita i wymieniłem na PL owszem miałem polskie servy ale z błędem łączenia się pisali ludzie o obejsciu ale nie wiem skąd je wziaść więc albo proszę o wideo tuta za którego poleci wiele + i 5

Opublikowano

Podałem kilka postów wyżej, naucz się czytać -.-

Down

http://www.speedyshare.com/files/24602224/Patch_for_Metin2_IT.exe

Scan

http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=fd52b7f85ccc70e9446d8d465ab54d9e4d9709349844cc730f44829f7971e8ba-1286562105

sygnahex.png

Opublikowano

Może andrzejt jak by miał czas by się tym zajął ?? :P Może to będzie następca Em2...

Ale to tylko moje skromne zdanie :D

Opublikowano

Proponuje uzyć metin2 server changer 1.6 od Andrzeja i powinno zatrybić. Jeżeli tak nie wiem. U mnie działa na obejściu. Pamiętajcie, że ja tylko udostępniam wam tego hacka, a nie jestem jego twórcą...

Z tym server changer'em to chodziło mi głównie o to żeby pobrać przez niego włoskie serwery i zobaczyć czy odpali.

tumblrlcyruok12p1qcc5cx.jpg
Opublikowano

Właśnie ściągam server changer 1.6. Jak sprawdzę to dam edita czy all działa :P

@EDIT

Trochę to potrawa bo na Hotfile mam prędkość 1-10kB/s

@EDIT2

Na Czeskim serwerze nie działa <_< Pojawiają się znaki zapytania i się metek wyłącza...

Opublikowano

uruchamiasz metina przez obejście następnie włączasz hacka i logujesz się na postać gdy pojawi ci się okno z hackiem zaznaczasz opcję map viewer następnie naciskasz strzałkę w prawo i pojawia ci się okno z cheatami wybierasz te co chcesz i tyle

Opublikowano

A ja zara dam skanika.;p

Sory

2 skaniki, bo podziele plika na 2 party :)

@@ Mysle ze dziala na Pl'u wbrew opini kamera i spolki, a jak nie to modyfikacje sie pier* i bedzie git :)

65994253024037513199.png
Opublikowano

LOL.

To jest normalny MultiHack.....nie ma w nim funkcji ExpBota....niepotrzebnie ściągałem włoskiego clienta metina żeby to przetestować ;p.

Ale nawet fajny ^^ posiada przyciaganie potworkow jak w EM2,fishbota,spambota,speedhacki,wallhacka,jakies "towerup",autopotera,auto odpalanie skilli ^^.

Jak chcecie mogę wam zrobić modyfikacje zeby działał na PL'u ^^ + napisać skrypt na autoatak spacją , co zastąpi przynajmniej na chwilę EM2 ;D.

spake.png

Sygnaturkę wykonała KisuShite

take a gun and count to three...

windows7_userbar10.gif

45180.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...