Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem Z Zszc

Sir_Rollflex

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, mam problem z ZSZC włączam normalnie przez bota 1,3 i daje żeby się logował. Czekam a w międzyczasie oglądam filmiki na YT i nagle wywala mi silka bez żadnego błędu ani nic. O co chodzi i jak to naprawić? Oczyściłem DUMPa i znowu tak samo

Opublikowano

Tak naprawde , nie ma na to rady tam cos z confingami albo dump probwaliscie zapewne :) ale to nie ma nic do rzeczy , to jest problem z SrProxy traci połączenie ( nazywamy to "CRASH" ) rada? wbijac do skutku :/. Nie jedna osoba pytala wiec dziwne ze nastepna pyta.

29980.gif

sygnaj.gif

fwiqae.png

Opublikowano

Ja też to mam dlatego daje sobie spokój bo ile można wbijać żeby wbiło na postać. Albo wbija i jest crash albo wbija na konto i niema postaci, można ocipieć przy tym ^^

Opublikowano

Po prostu crashe przez SrProxy.

Na to rady nie ma.

Ewentualnie możecie spróbować z innym Proxy, bo jest ich w internecie multum

10465336176777382411.png
Opublikowano

Jest to dość dziwne, ponieważ jakoś do tej pory nie miałem z tym problemu dopiero dzisiaj od godz ok 17:30 cały czas mi wywala z silka -.-

Czy to aby na pewno srProxy, skoro nie miałem wcześniej z nim żadnych problemow ? (przez cały tydzień) dopiero dzisiaj tak jak napisałem powyżej .

Opublikowano

Nom mnie tez cały czas tak wywala od 17:00 non stop ^^ może coś z serverem nie tak jest i to na pewno nie wina srproxy

Wydaje mi się, że to coś z media.pk2 ...

Jak mam oryginalne i wbijam bez bota te bez problemu ...

A jak bot włączony (teraz wbijam do silka za 1 razem) od razu CRASH ... próbuje wbić już od 20 min (za 1 razem już można wbijać) i cały czas to samo :'(

Opublikowano

nie no wy mnie juz rozwalacie >.< wbijcie sobie z samym proxy zobaczcie ze tez bedziecie mieli crashe , siedze w tym dluzej i glebiej od was i wiem co mowie SrProxy zrywa polaczenie ! zreszta co wam tutaj mowic wy wiecie lepiej ^^

29980.gif

sygnaj.gif

fwiqae.png

Opublikowano

Nie to, ze wiemy lepiej tylko piszemy jak wygląda sytuacja ... troche dziwne ze wszystkim mniejwiecej o tej samej godz srProxy zaczelo zrywac polaczenie ... Czyli zostal bot (autoclicker) xD

Opublikowano

bo srproxy nie jest uzywane tylko do zszc i moze zacinac przy polaczeniach masa ludzi uzywa >.<

29980.gif

sygnaj.gif

fwiqae.png

Opublikowano

ja wbijalem czasem bez crasha, czasem po dziesieciu, wywala z gry w momecie wbicia na serwer, wiec dlatego to tak dlugo trwa.

everythingfou - sprawdź to.

Opublikowano

Nawet z innym proxy wywala, no chyba że te co wpisywałem były już zajęte ale 20 ? wątpię.

Jak ktoś ma no niech mi podeśle jakieś dobre proxy bo normalnie się załamię. Miała być super farma, a tu silk się zjeb..

Opublikowano

Nawet z innym proxy wywala, no chyba że te co wpisywałem były już zajęte ale 20 ? wątpię.

Jak ktoś ma no niech mi podeśle jakieś dobre proxy bo normalnie się załamię. Miała być super farma, a tu silk się zjeb..

Przyłączam się do prośby.

Opublikowano

Ale z tym nic nie zrobicie.

Zmiana proxy nic nie da.

Połączenia zrywane są na linii serwera, przez jego ip, nie przez proxy.

10465336176777382411.png
Opublikowano

@ Up:"przez jego ip"

tzn ip serwera czy moje? bo jeżeli moje to już zmieniałem ip i dalej lipa. Próbowałem na wszystkie możliwe sposoby i nic:( Chyba znowu będzie przerwa w silku i powrót do RoM'a

Opublikowano

Oczywiście, że przez ip serwera.

Przez to proxy nie wytrzymuje ( może zbyt duże przeciążenia) i pada powodując wyłączanie silka, jednak nie pokazuje błędu.

Zapewne serwer czasami wysyła zbyt duże pakiety i przez nie są crashe.

Tego się nie dowiemy.

Wszystko to jedynie nasze przypuszczenia.

10465336176777382411.png
Opublikowano

Oczywiście, że przez ip serwera.

Przez to proxy nie wytrzymuje ( może zbyt duże przeciążenia) i pada powodując wyłączanie silka, jednak nie pokazuje błędu.

Zapewne serwer czasami wysyła zbyt duże pakiety i przez nie są crashe.

Tego się nie dowiemy.

Wszystko to jedynie nasze przypuszczenia.

Ehhh... to ja narazie nie gram na ZSZC ;'d

Opublikowano

Znaczy jak tam chcesz.

Ja na crashe zawsze mam haczyk.

Jeśli mi na bocie crashuje silka przy wbijaniu, to po prostu wchodzę przez auto select, co prawda wtedy nie można rozmawiać w grze z nikim, ale ważne że da się ustawić aby sam expił:D

10465336176777382411.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...