Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prośby, Problemy, Pytania- Global,Nos99,Korean.

beliaar12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, w tym temacie piszemy wszelakie prośby o podexpienie, pytania odnośnie gry itp. Wszelkie inne topici będą zamykane !

Pozdrawiam beliaar12

1359062624-U334301.png

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak cofnąć jakąś umiejętność? Jak chce usunąć to mi pisze o jakimś dziale technicznym... I czy jak cofne to dostane PP które zużyłem na nauczenie sie tego skila?

Opublikowano

Na 1 pyt. nie do końca jestem pewien ale z tego co wiem to po prostu idziesz do trenera (np. Calvin) i możesz się oduczyć a 2 to tak dostaniesz z powrotem PP

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Szkoła jest jak kurnik, chodzę bo są jaja :P

Opublikowano

ok znalazlem ta babke i mowi ze ''Nie mozesz zmienic zawodu na tym poziomie'' a na dole w chatcie pisze ''zawod mozesz zmienic'' od 15 wali i 20 profesji (mam 41 lv i 20 profe)

Opublikowano

Dlaczego na Windows 7 nie działa mi żaden bot? Uruchamiam też w zgodności.. Nic...

Lubię to!

A teraz mały kącik humoru

:) Zapraszam :

yxdpso.jpg

rrwe.jpg

Opublikowano

wszytko działa jak nalezy, tylko trzeba kazdy program uruchamiać jako administrator

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Chciałbym wiedzieć jak przerzucic kase i itemki jeśli postacie znajdują sie na tym samym koncie...

Włóż te itemy do magazynu w minilandzie jest ;) A potem drugą postacią po nie przyjdź i weź z magazynu

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Dzięki za sygne Makin :D

Opublikowano
Dlaczego na Windows 7 nie działa mi żaden bot? Uruchamiam też w zgodności.. Nic...

Uruchamiasz jako admin i powinły działać.Jeśli nie ściągnij nowego Frameworka

APB :

Nick: rOckHe4d

Clan : MPC Demons

Serwer : Patriot EU2

Enforcer :)

Daj minus-

Opublikowano

A ja mam troszkę inną prośbę odnośnie sponsora pay bo chciał bym skorzystać z możliwości zarobienia darmowych nd ale nie bardzo ogarniam co i jak mógł by ktoś dać jakiś poradnik albo tuta ?

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Szkoła jest jak kurnik, chodzę bo są jaja :P

Opublikowano

Robisz tak samo jak tutaj :

http://www.mpcforum.pl/topic/228719-darmowe-sm-nawet-do-300-sm-dziennie/

tylko że nie wchodzisz na metina tylko nostale.

1359062624-U334301.png

Opublikowano

@up

Tut ze zmianą ip?Dobra robota , bo Sponsor Pay działa na połowie Polskich gier MMO :)

APB :

Daj minus-

Opublikowano

Nic nie znajdziesz innego .Wszystkie cheaty to keyloggery :) Bezpieczny jest tylko sponsor pay .

APB :

Daj minus-

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...