Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Ankieta] Na Temat Kickowania.

Zavetti

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jak dla mnie to csm powinien wystarczyć, ale dzisiaj dostałem kicka za to, że go zainfekowałem <_<, a może on miał 2lt z resztą nie ważne.

Ja oddaje głos na 1lt :D

<3 <3 <3

Opublikowano

Ja obstawiem też CSM chociaż i tam zdażąją się przypadki placzących noobów co kickuja za skilla ale nie jest to tak częste jak low levele

Opublikowano

Lepiej żeby system sam wykrywał i kickał (to raczej nie możliwe) , wkurwiają mnie takie Lt bo gram od nie dawna i mam mały lvl ale już w to kiedyś grałem, i jak będzie mi dobrze szło okolo 20/5 na przykład to od razy sapy że hacker, a nie gram na hackach. ALe stawiam na MSG!!cool.gif Takie życie.rolleyes.gif

dópa!

Opublikowano

jak dla mnie to csm powinien wystarczyć, ale dzisiaj dostałem kicka za to, że go zainfekowałem <_<, a może on miał 2lt z resztą nie ważne.

Ja oddaje głos na 1lt :D

1lt?! Człowieku. Wtedy byłoby pełno tellekillerów w roomie. Wiesz wgl jaki to lvl? ->icon_1lt01.gif

Opublikowano

No właśnie racja ;D a kikają dla tego ,że są tak mądrzy ,że pozbywają się tych co im kile zabierają a wszyscy klikają yes bo nie lubią jak ktoś ich owni.

No smutna prawda nic nie poradzisz sprawiedliwość w grach nie istnieje nie raz się spotyka ,że ludzie na napisanie "kik ... he hack"

piszą "and? what? why kik him? We will win ;D" a na to "mother fu%$#% son of a bi%#%$# its not feir" i zaczyna się wyzywanie.

r8a4g8.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...