Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Ankieta] Na Temat Kickowania.

Zavetti

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak uważacie? Nie za dużo jest tzw "little abuserów" kickających za wysokiego skilla? W grze zauważał pełno low lvl-i, które bez powodu kickają innych graczy.

I tutaj moje pytanie. Jesteście za podwyższeniem rangi, od której można kikać graczy, czy niech zostanie tak jak jest?

Opublikowano

Ja bym powiedział iż kickować graczy powinno być udostępnione od rangi CSM.

Bo to jest denerwujące jak dobrze idzie ci gra a jakiś debil wezwie do głosowania.

Na dodatek przeważnie wszyscy klikają "YES"

Tak nie powinno być

9368_gold.png

Opublikowano

Wyżej ... im wyżej tym lepiej :)

Każdy noobek może wbić sobie SSG - a później kickują takich Generałów np. za hacki (śmiech na sali).

Bardzo ciekawy temat szczerze mówiąc.

Nigdy nad tym się nie zastanawiałem.

Opublikowano

Moim zdaniem uzywanie funkcji " vote kick " powinno byc dozwolone od rangi CSM.

Ale to tylko nasze opinie i sugestie. Nic w tej kwesti narazie sie nie zmieni.

Nexon zrobi to co uwaaza za sluszne.

Opublikowano

Gorzej będzie kiedy w roomie nie będzie żadnego gracza z rangą +CSM a będzie prawdziwy hacker z np. telekillem.

Wyjdziesz z gry i po sprawie .

9368_gold.png

Opublikowano

Gorzej będzie kiedy w roomie nie będzie żadnego gracza z rangą +CSM a będzie prawdziwy hacker z np. telekillem.

Prawdziwego hackera nie poznasz... tylko nooby wbijają np. na Eli z telekillem ...

Opublikowano

TAk kolega u gory ma racje prawdziwego nie poznasz :D Powinni wprowadzić system, w którym po uruchomienu hacka odrazu dostaje się bana. Debilów z hackami (polaków kidów neo też) banować za każdym razem.

1325845644-U48159.gif
Opublikowano

TAk kolega u gory ma racje prawdziwego nie poznasz :D Powinni wprowadzić system, w którym po uruchomienu hacka odrazu dostaje się bana. Debilów z hackami (polaków kidów neo też) banować za każdym razem.

Jak Game-Logi wyłapują hacka, to automatycznie GM dostaje wiadomość. Efekt? Perm ban.

Opublikowano

ja tez bym postawil na msg

Pooo cooo? Mi to nie potrzebne jestem pro nie gram na hackach !!!! xDD

Opublikowano

Proste i logiczne niech zrobią system dzięki któremu "Administrator" gry mógł by kickować innych graczy bez tych pieprzonych elite i super elite -.-''

Lune ;)

beTfef :)

1361476211-U21484.jpg

Opublikowano

@enzil

Zwykła literówka, chodziło zapewne o majora.

Dzisiaj znowu natknąłem się na little-abuserów, jak ja to nazywam. Po strzeleniu fantastica, gracz z SSG2 zrobił manewr kickowania.

Efekt? Musiałem opuścić room, bo dla innych byłem hackerem.

Więc dalej pozostaje przy moim głosie, MSG to wystarczająca ranga do kickowania.

Opublikowano

ja bym postawił na bardziej doświadczonych graczy .. mówię tu o " CSM"

"SSG" za małe .. ..

np :

lece se na KIll Creeku poszło unbl .. i nagle patrze "kik "

akurat SSG .. bo teraz w c.a jest tak że ten kto umie grać posiada skila . jest porównywany do hackera. .

-.-

ps: a tak wgl po co ta ankieta ? ;d .. tak i tak nic to nie da .. -.-

.. s,

Opublikowano

ja bym postawił na bardziej doświadczonych graczy .. mówię tu o " CSM"

"SSG" za małe .. ..

np :

lece se na KIll Creeku poszło unbl .. i nagle patrze "kik "

akurat SSG .. bo teraz w c.a jest tak że ten kto umie grać posiada skila . jest porównywany do hackera. .

-.-

ps: a tak wgl po co ta ankieta ? ;d .. tak i tak nic to nie da .. -.-

.. s,

Wiesz może nic to nie da lecz poznamy kto ma jakie zdanie na ten temat.

9368_gold.png

Opublikowano

Wg. mnie powinno być od SSG albo niżej. Dlatego że w CA jest coraz więcej hackerów i nie zawsze jest ktoś z wysoka rangą w grze i nie da się takiego pseudo hackera z telekillem czy opk pozbyć ...

Opublikowano

Ja stawiam powyżej CSM , ale dlaczego ?Wczoraj zrobiłem na e.Pro ultra killa i noobek od razu kick...

Podobnie jest jak się gra z elitą/super modem hackerów kicka i zazwyczaj wszystkich co go zabiją też :angry:

Leci + Zevetti

czarek225.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...