Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Db Bot Ciagłe Problemy(Invalid Target)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam jak w temacie mam problem z invalid targetem z poczatku wlonczenia bota jakos dziala bije mobka, zabije pojawi sie invalid target ale leci po chwili do 2 ale po 10min juz nic nie robi stoi i uruchamia jedynie imbue. nie wiem juz co mam robic probowalem juz tylu zeczy ze masakra, prosze pomozcie

Lub tez pojawil sie nowy problem oprocz invalid pojawia sie rowniez "the select item cannot be used together or the skill is already in use"

Opublikowano

Witam jak w temacie mam problem z invalid targetem z poczatku wlonczenia bota jakos dziala bije mobka, zabije pojawi sie invalid target ale leci po chwili do 2 ale po 10min juz nic nie robi stoi i uruchamia jedynie imbue. nie wiem juz co mam robic probowalem juz tylu zeczy ze masakra, prosze pomozcie

Lub tez pojawil sie nowy problem oprocz invalid pojawia sie rowniez "the select item cannot be used together or the skill is already in use"

Przede wszystkim to "rzeczy" ;'d

a co do twojego problemu to musisz coś źle ustawiać ...

Kilka rad i wyjaśnień...

1. Wyłącz Firewalla oraz Antyvira.

2.Czy robisz wszystko w dobrej kolejności ...:

*Odpal SRO-DB Bot - ZSZC Loader.exe

*Odpal SrProxy.exe

*Odpal bota crackloader.exe

3.Czy masz zpatchowanego media.pk2 ? Jak nie to pobierzesz go stąd : http://www.sendspace.pl/file/b713c4e5424407dba396a75 (aktualny ... dzisiaj nim patchowałem i śmiga pięknie)

4.Używaj wersji bota 8.0 a nie 9.0 ! 9.0 to gówno ... mi ta wersja zamula itp, a 8.0 chodzi jak przecinak ;'d

5.

the select item cannot be used together or the skill is already in use

To oznacza, że dany skill bądź item jest już używany i musisz poczekać aż ci się "zrespi/naladuje/zaladuje czy jak tam wolisz ;'d"

6. Jak masz Win 7 to uruchom jako administrator wszystkie pliki bota.

Mam nadzieję, że coś pomoże ;'p pzdr.

Opublikowano

wiec tak firewalla wylaczylem razem z botem robie wszystko po kolei windwos mam xp sprobuje jeszcze spachowac media tym patcherem co podales a co do tego

the select item cannot be used together or the skill is already in use to co on podwojnie uzywa skili nie ma podwojnie wlozonych chyba ze imbue bot tak napiernicza?:P a bota mam 1,3a bo wersji 0.8 nie umiem znalesc

Opublikowano
"the select item cannot be used together or the skill is already in use"

Znaczy ze jest uzyty buff, ktory chce uzyc w tej chwili bot. Nie wlaczaj bufow sam. Ustaw to w bocie. A co do invalid, w 1.3a u niektorych jest ten problem, wlacznie ze mna.

Bot v0.8

To jest ukryta treść, proszę

@2x UP

4.Używaj wersji bota 8.0 a nie 9.0 ! 9.0 to gówno ... mi ta wersja zamula itp, a 8.0 chodzi jak przecinak ;'d

v0.8 a nie 8.0 prosze pana

Opublikowano

a mogl by ktos podac ta wersje 0.8a? bo nic mi nie pomoglo z punktow ktore podal Misiek4ever, bot sam uzywa bufow nic mu nie wlanczam

sorry nie zauwazylem linku jestem po nie przespanej nocy to dla tego :)

Opublikowano

Prosze cie bardzo ... mi ten dziala (wlasnie boce ;'d )

DOWNLOAD:

download.jpg

hasło:

www.mpcforum.pl

@Zielak123

Masz racje sorry za wprowadzenie w błąd ;'p