Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut] Ace Set Za Darmo!

mati11_30

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem Kurwa...Wbijam na ten jebany link i chuj jakiś pedał z coca colla coś pierdoli chuja to jest jakiś jebany link też se potrafie zrobić http://www.battlefieldheroes.com/en/ darmowe 100000000000000bf i sie cieszyć ==.== Jak wam to dziala to jesteście cheaty xD !!

Kultury trochę to nie nasza wina że jesteś .... i nie umiesz tego zrobić.MI działa innym graczom też zadziałało.I doceń prace innych że ty sie opierdalasz i tylko czekasz za oszustwami do bfh lub tricków a sam nic nie zdziałasz.

Opublikowano

ej proszę was o to aby ktoś opisał jakoś dokładniej ten sposób

dajece jakis screeny czy filmik zobcie poszę was daje + (chba ze ktos chce -)

18706.png

12193011.jpg

Gram s9:Agronas

Postać

Woj Metnal 63lvl boga już +9 ebo +9 screen później

87718152.jpg

buff smok 42 skille m2

heler 38 skile m3

Opublikowano

Loguje sie na konto wchodze na ten link i dupa :P stoi taki Nationalist :D z butelką DrPepper i jest przekierowanie na strone tego napoju. Wytłumaczcie jak to robicie :D

21278_23_12_11_6_30_19.png

Opublikowano

@Up

ja najpierw wszedłem w link i dopiero się zalogowałem. potem miałem liste tych set'ów wybrałem jaki chcę dałem coś tam dalej i mam :) ale to nie tylko Ace's set tylko też cała reszta jest do wzięcia oczywiście 1 sztuka :P

Opublikowano

tak też robiłem i też setów nie daje:F Help! :D

@edit

Tzn. Jak wlaczam link a potems się loguje, to przekierowuje mnie na głowną strone BFH;/

Opublikowano

No to nic.. Trzeba czekac :(to jak bedzie taka nowa promocja to szybko piszcie:P Do autora tematu: mowiles ze postarasz sie zalatwic jakis nowy free secik dla Royals, jak tak to zrob nowy temat, albo napisz tutaj, lub napisz na PW :P Lubie lapac takie okazje:P:P:P:P:P

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...