Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut] Ace Set Za Darmo!

mati11_30

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Możecie wytłumaczyć jak to zrobić bo do jasnej ciasnej mi to nie działa -.-

Też nie kapuje,potrzebny jest kod którego nie mam a nie chce misie znowu w listie bawić.

Opublikowano

No nie wiem powinien działać postaram załatwić Legionnare Set dla royalów.

JEŚLI POMOGŁEM - DAJ MINUSA!

Opublikowano

Nie działa lol

1390144171-U592769.png

3x ExModerator Minecraft | ExModerator Battlefield | ExMentor | 2x Ex MPC Media Team | Gold Member | MPC Coders Team | ExMPC Modder | Combat Arms Private

Opublikowano

Mi to nie działa lub cos robię żle ;/

Mam taki napis:

Dr Pepper

Battlefield Heroes and Dr Pepper presents Gamer Flavor!

Battlefield Heroes and Dr Pepper have teamed up to bring you some awesome new content.

By redeeming codes from your Dr Pepper products, you can get access to special outfits for your Heroes. In addition to cool outfits, you can also get special content like screen shots and high-quality concept art from the game.

You can redeem your codes at the Dr Pepper site

Opublikowano

Ja mam taki sam , coś mi tu "śmierdzi" ...

1390144171-U592769.png

3x ExModerator Minecraft | ExModerator Battlefield | ExMentor | 2x Ex MPC Media Team | Gold Member | MPC Coders Team | ExMPC Modder | Combat Arms Private

Opublikowano

A mi ze 100 razy i nadal się nie udaje...

1390144171-U592769.png

Opublikowano

ej z tego nie jest tylko Ace's set tylko też inne sety dla royali itd. ale chyba raz na konto tego można użyć ;/ Bo mój kolega wziął sobie Desert's Fox set czy jakoś tak :D

Opublikowano

Battlefield Heroes and Dr Pepper have teamed up to bring you some awesome new content.

By redeeming codes from your Dr Pepper products, you can get access to special outfits for your Heroes. In addition to cool outfits, you can also get special content like screen shots and high-quality concept art from the game.

You can redeem your codes at the Dr Pepper site

To mi pisze ;/

EDIT.

TO po prostu pisze : Dr peper i BFH połączyły siły ... bla bla bla ...

Możesz zrealizować swój kod na stronie Dr Peppera, to zwykła strona reklamy, sam umiem link dać na taką

Dodać po /en/, drpepper i już

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...