Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Serwer Udobota Na Komputerze.

K@mel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1. Tak ale mam linuxa .... na serwerze dedykowany i jak go skonfigurować żebym mógł się z nim połączyć. Lub jeżeli ma się serwer nawet i darmowy z stroną wiesz w jaki sposób zrobić żeby się z swoją stroną połączyć ?

2. Kiedy się zmienia ten ibb i lmd ? i jak często ? Kiedy można się spodziewać że mogą one być zmienione ?

3. Czy jest takie samo ryzyko uzyskania bana jak jestem połączony przez mój komputer jak i przez komputer udobot ?

• 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 56
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@Sunnyline

Poradnik jest dobry, pliki na serwerze Udobot'a są jeszcze niezaktualizowane i dostęp do nich jest trudny bo wiele osób próbuje łączyć się z ich serwerem, jak chcesz to możesz sobie sam te pliki zrobić

Poradnik: [Porandik]Niewidzialne Skrzynki

a tak w ogóle to w innym temacie pisałeś żeby inni sami zaktualizowali sobie pliki a nie "beczeli", ale Ty sam możesz tak ?

Opublikowano

@Jarma

Ale ,ten serwer nie jest w całości pisze żeby wrzucić do "1. Instalujemy Apache, po instalacji wchodzimy do folderu z zainstalowanym web serverem, szukamy folderu htdocs, otwieramy go i zakładamy w nim nowy folder version." GDZIE JEST HTDOCS!?

Nie KlikajTEGO!!!

Chyba zbieram plusy taki ten guzik "+".

Opublikowano

@Sunnyline

Jak to tego nie umiesz dojść to może daruj sobie ten serwer ?

U mnie jest na przykład tak:

"C:\WebServ\wwwroot\htdocs\"

Zależy gdzie zainstalowałeś ...

Opublikowano

@Jarma

Ale jak to się w ogóle instaluje ?

@EDIT Jak ściongłem to mam taki folder httpd-2.2.4.

Nie KlikajTEGO!!!

Opublikowano

1.Zainstalowałem.

2.Skopiowałem ten plik od K@mela.

3.Uruchomiłem

4.jakaś baza czy coś jak włanczam udobota

Nie KlikajTEGO!!!

Opublikowano

Ej mam problem jak uruchomiłem bota na własnym serwerze wyświetlił sie komunikat że skrzynki są niezaaktualizowanie po aktualizacji też co zrobić serwer stawiam na xampie ???

... May the odds be ever in your favour ... All you need is love ... Now boy, now you own me ...

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

@Jarma

Ale jak to się w ogóle instaluje ?

@EDIT Jak ściongłem to mam taki folder httpd-2.2.4.

Użyj lepiej xamppa, ja z nim problemów nie mam.

Wypakowujesz (lub instalujesz, zależy od wersji), usuwasz wszystko z folderu htdocs, wrzucasz do niego pliki podane w tym temacie, włączasz "Xampp-control.exe", uruchamiasz APACHE (aż się pojawi obok zielony napis RUNNING) i możesz śmigać na udobocie.

Podobno są problemy z udobotem 3.0.2 więc może później uploadnę wersje 3.0.3, bezproblemową (nie pytajcie mnie co oni zrobili z tym botem bo sam nie wiem ^^). Kiedyś był na forum udobota ale nie wiem czy dalej tam jest. Jak coś to poszukajcie chyba w zakładce tools.

550W OCZ Fatal1ty Modular SLI, AMD Phenom II X4 960T BOX (3.0GHz, Quad Core, 6MB, 95W, AM3), ASRock 870 870 Extreme3, DDR3 4GB 2000MHz PDP Patriot PGS Sector5 Low Voltage (2x2GB, DualDDR, CL9), Radeon HD6770 Sapphire 1024MB GDDR5, DP, HDMI, DVI, PCI-E 850/4800, SilentiumPC Brutus 410 Pure Black

wqdz690429546a.jpg Piszę poprawnie po polsku.

Opublikowano

K@mel, wszystko ladnie pieknie ale jak walczam udobota to wyskakuje mi cos takiego "Something is blocking UDOBot from connecting to the Server! Check your antivirus and firewall" o co w tym chodzi?

chirurg0330.png

Opublikowano

Something is blocking UDOBot from connecting to the Server! Check your antivirus and firewall

Coś blokuje UDOBota przed połączeniem z serwerem! Sprawdź swojego antywirusa i firewall.

Opublikowano

no mam to co dales

No to masz źle, bo tamto jest sprzed 2 tygodni

Teraz powinno być:

f863f0b331de809ce6f2ceadba1ba95b

@Kuba to samo

Wklej do pliku lmd.txt

f863f0b331de809ce6f2ceadba1ba95b

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...