Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Modernator działu

pilarix

Modernator  

27 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy jeste? za?

• Tak
      25
    • Nie
      2

Rekomendowane odpowiedzi

Specjalista
Opublikowano

@2up dobrze powiedziane , co do tego co mógł zrobić rocky. Mógł napisać do moderatora w sprawie usunięcia tematów. Co ja zrobiłem? To że chciało mi się ruszyć dupe i napisac do global Moderatora żeby pomógł oczyścić ten spam i udało nam się , bo jak widzisz niema już 3/4 tematów z fałszywymi cheatami itd. Nie reklamuje się bo uważam że to jest zbędne i pasuje do cwaniaków , którym ja nie jestem .

Tak szczerze to po cholere się reklamujecie jeśli to nie zależy od userów . Z kąd oni mogą wiedzieć kto się sprawdzi.

@up Szanownie Proszę byś zaprzestał tych dyskusjii bo z takim ego za ch*ja nie zostaniesz modem. Jakbyś miał 5+ to widziałbys , że po słowie "chociaż" nie piszemy "że" bo w tym kontekście znaczy ono to samo.

Pomyślcie po co walczycie żeby żyć , jeśli żyjecie po to aby walczyć.

@2up widzisz mam nadzieje ,że dzięki mnie w niedługim czasie ten burdel zostanie usunięty. Do tego czasu proszę was o solidarność.

JH

Jebać Hydraulików! JH Na 300% Tylko Bóg może mi naprawiać rury! Only God can repair my pipes...

Dziś jest JP , jutro będzie JSP , a pojutrze JH!

Znawca
Opublikowano

Co z tego ile mam postów? Ja na to nie patrze, na nick też nie, patrzę na posty, nie jak Ty i dlatego wypowiadam się.

Błędy może poprawiać Twoja przeglądarka, ale nie poprawia wszystkiego, więc wiesz....

Mam jeszcze pytanie, o co Ci chodziło pisząc "to i tak jesteś słaby....", bo za bardzo nie zrozumiałem

@cap ma rację, z takim podejściem moda nie dostaniesz....

@@Zresztą pewnie i tak będzie zgłaszanie się, więc userzy raczej napiszą swoją opinię, np. ja, jeśli będzie to dozwolone i wówczas to userzy będą częściowo wybierać, ponieważ widzą co się dzieje i są na bieżąco z tym działem.

@@@Ja nie popełniam takich błędów, zdarza mi się, że ogólnie napiszę jakiś błąd, bo doskonały jak nikt inny nie jestem, a Ty się za takiego uważasz, to go poprawiam.

Opublikowano
@2up dobrze powiedziane , co do tego co mógł zrobić rocky. Mógł napisać do moderatora w sprawie usunięcia tematów. Co ja zrobiłem? To że chciało mi się ruszyć dupe i napisac do global Moderatora żeby pomógł oczyścić ten spam i udało nam się , bo jak widzisz niema już 3/4 tematów z fałszywymi cheatami itd. Nie reklamuje się bo uważam że to jest zbędne i pasuje do cwaniaków , którym ja nie jestem .

Tak szczerze to po cholere się reklamujecie jeśli to nie zależy od userów . Z kąd oni mogą wiedzieć kto się sprawdzi.

@up Szanownie Proszę byś zaprzestał tych dyskusjii bo z takim ego za ch*ja nie zostaniesz modem.

Dobrze zrobiłeś, i znów nie mów, że nic nie robiłem, znam Wojtaska już rok, dzięki mnie ok. 6 Spamerów którzy obrażali zakładali po 5 tematów o tym samym zostało zbanowane na miesiąc, oczywiście tematy też zostały po usuwane...

@up

Siedzę na Internet Explorer 7 więc to nie poprawia, i kurw* jeśli nie wierzysz że mam z j.polskiego 5+ i dlatego nie robię takich błędów jak nie którzy to mam to w ****....

"There is no other...then Tibia"
00034718xn1.gif
"Obama r0xi"
Specjalista
Opublikowano

@2up zgadzam się z tobą , przykro mi ale muszę ogłosić , że jak ta dyskusja będzie prowadziła dalej do nikąd to osobiście dopilnuje by temat został usunięty , a osoby wdrażające się w tą dyskusję zawieszone.

@up już się tym zajmuje jak zobacze ,że ktokolwiek napisze coś jeszcze pod moim postem nie wnoszącego nic nowego to dopilnuje , żeby dostał sylwestrowego bana.

Pozdrawiam Cap

JH

Jebać Hydraulików! JH Na 300% Tylko Bóg może mi naprawiać rury! Only God can repair my pipes...

Dziś jest JP , jutro będzie JSP , a pojutrze JH!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...