Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Modernator działu

pilarix

Modernator  

27 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy jeste? za?

• Tak
      25
    • Nie
      2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

W naszym dziale warrock nie ma modernatora. Fabiego odwołali na exmodernatora a kilo kartofli gdzieś przepadł. Więc przydał by się nowy modernator.

1285279961299.gif
Znawca
Opublikowano

Żal, ankieta nawet dobrze nie jest zrobiona. Jeśli chcesz szukać nowego moda pisz do kokosza. I to czy kiedyś zostaniesz modem to nie zależy czy masz kilka hacków, tylko czy znasz się na tym czym będzie się zajmował, forum, gra, itp., czy przestrzegasz regulaminu, nie spamujesz, czy użytkownicy darzą Cię szacunkiem, czy nie....

Opublikowano

proponuje przypiąć do "ogłoszenia", żeby temat nie zniknął w archeologicznym syfie

//Ciach

Który mod non stop usuwa mi sygnaturki.

Jak dorwę to zabiję.

Opublikowano

Po pierwsze dostanie bana za ten temat, bo to nie ty wybierasz tylko główny administrator.

A co do moderatora to ja bym mógł zostać, jestem jedną z bardziej rozważnych osób w tej sekcji, nie spamuje, i zrobiłem bardzo dużo dla sekcji WarRock.

Edit:

@up

Zrób tyle co ja w WR to będę mógł powiedzieć, że jesteś dobry...

"There is no other...then Tibia"
00034718xn1.gif
"Obama r0xi"
Opublikowano

Moim zdaniem moderatorem powinien zostac rockander. On jest bardzo madrym czlowiekiem. Ja osobiscie nie chce zeby jakis noob zostal nim. Tylko ktos z inteligencja

222pac.gif

'Nawet w ciemną noc, każdy dzień jest odpowiedni. Żeby nawet gdyby niewiadomo jak jest ciężko, trzymaj głowę w gorze...'

Tupac Amaru Shakur [*]

Opublikowano
Fabiego odwołali na exmodernatora

Ja prosiłem Admina żeby zdjął ze mnie moda bo już mi się odechciało tego co się tutaj dzieje i zmienił na exmodernatora

A kto powinien zostać nowym modem moim zdaniem to rockander

Gość mlody22pl
Opublikowano

wd mnie Dureex i Rockander sie najbardziej nadaja. Głownie Rockander wiele zrobił dla WarRock

Opublikowano

Budziak a nie dostałeś kiedyś kopa w dupę? xD Chyba znam moją rodzinę i kurwa nie gadaj że jej nie znam chuju mały Bizonie xD

1285279961299.gif
Opublikowano

Moderator jest od pilnowania porządku na forum, a wiadomości o grze to już inna sprawa. Oczywiście mod powinien wiedzieć o grze sporo, ale to nie jest najważniejsze.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

@up

Tylko, że ja widzę masę niepotrzebnych nikomu, przeznaczonych do spamowania tematów, które nie są ani zamknięte, ani nie są w koszu...

@top

Moderator, a nie modernator.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

taa, dacie nowego moda, to on będzie porządny przez pierwszy tydzień, góra miesiąc, bo większość ma tutaj po 14, 15 lat, więc nie licz od młodzieży odpowiedzialności..

d23735233b786cb5.jpg

Dołącz do nas! :)

Specjalista
Opublikowano

Ani wy ani takie bezsensowne tematy nie decydują o trym kto zostanie modem . Od naszego moderatora globalnego wiem że niema narazie kokosza więc nikt nie zostanie nowym modem .

JH

Jebać Hydraulików! JH Na 300% Tylko Bóg może mi naprawiać rury! Only God can repair my pipes...

Dziś jest JP , jutro będzie JSP , a pojutrze JH!

Specjalista
Opublikowano

Słuchajcie ... Od zostania modem nie zależy wrzucanie kilku hacków które przez tydzień będą działać . Moderatorem musi zostać osoba która jest wszzechstronnie obeznana w warrock'u oraz nie leni się . Jeśli ktokolwiek miałby zostać modem tego działu to musi byc to osoba która jest użytkownikiem od dawna.

JH

Jebać Hydraulików! JH Na 300% Tylko Bóg może mi naprawiać rury! Only God can repair my pipes...

Opublikowano

Jak już ktoś mówił moderator zadecyduje co dalej z tym forum a nie wy...

Najlepiej byłoby poczekać jeszcze troche może teraźniejszy moderator się przebudzi...

07be881a3e09b3d3.jpg

Znawca
Opublikowano

Tak, działał dawno i nie usuwał starych tematów, może warny dawał, ale nie usuwali spamu, ani nie potrzebnych tematów, więc wiesz.... Do tego czasu, aż się z budzi to może zająć wieki ;/

Opublikowano
Moderator jest od pilnowania porządku na forum, a wiadomości o grze to już inna sprawa. Oczywiście mod powinien wiedzieć o grze sporo, ale to nie jest najważniejsze.

No to ja.... przynajmniej by tu było czysto..

taa, dacie nowego moda, to on będzie porządny przez pierwszy tydzień, góra miesiąc, bo większość ma tutaj po 14, 15 lat, więc nie licz od młodzieży odpowiedzialności..

Ta i co z tego, że mam 14 lat? Ale mam 2x IQ niż ty niby proste a takie trudne...

Słuchajcie ... Od zostania modem nie zależy wrzucanie kilku hacków które przez tydzień będą działać . Moderatorem musi zostać osoba która jest wszzechstronnie obeznana w warrock'u oraz nie leni się . Jeśli ktokolwiek miałby zostać modem tego działu to musi byc to osoba która jest użytkownikiem od dawna.

Ta, no to ja jestem aż za bardzo obeznany w WR, nie lenie się zobacz se moje tematy i popatrz co zrobiłem dla tej sekcji, i w dodatku jestem Pr0 w D3D i C++, VB etc... I umiem utrzymać porządek...

Edit:

Zresztą, Wojtasek może potwierdzić jaki jestem....

00034718xn1.gif
"Obama r0xi"
Specjalista
Opublikowano

Co do spamu to podjąłem w tym celu odpowiednie kroki , współpracując z Lord'em Makin'em przy usuwaniu tego syfu . Jakby ktoś zauważył tematy z rapid~ już niema więc prosze nie pisac "ale syf niech ktoś ogarnie" bo to nie tak łątwo! Dziennie usuwamy ~20 nowych tematów i co dzień jest tego więcej .

Prosze zaprzestać tej niepotrzebnej dyskusjii

@up z tego co się orentuje to nie ty ani wojtasek nie wybieracie moda . Tak na marginesie czy zrobiłeś cokolwiek żeby pozbyć się tego syfu?

JH

Znawca
Opublikowano

Nie obchodzi nas w tym temacie jaki jesteś.... Tutaj temat nie służy reklamowaniu się, co wiele osób powtarza wieloma postami, a mimo to nie odnosi to skutku. U mnie masz "-", skoro nie umiesz czytać.....

Ta i co z tego, że mam 14 lat? Ale mam 2x IQ niż ty niby proste a takie trudne...

Wątpie byś miał 2x więcej, musiałby mieć na prawdę małe IQ, a Ty nawet nie piszesz zwrotów grzecznościowych z dużej litery. Nauka polskiego czasem opłaca....

PS Co do tego co cap powiedział, wiesz raczej nic nie zrobił, nie ma takich praw, ale też chyba nie próbował nic z tym zrobić

PS2 xP: mógł reportować, zapomniałem o tym ^^, ja to często robię, ale chyba nie daje skutku ;/

Opublikowano
Nie obchodzi nas w tym temacie jaki jesteś.... Tutaj temat nie służy reklamowaniu się, co wiele osób powtarza wieloma postami, a mimo to nie odnosi to skutku. U mnie masz "-", skoro nie umiesz czytać.....

Wątpie byś miał 2x więcej, musiałby mieć na prawdę małe IQ, a Ty nawet nie piszesz zwrotów grzecznościowych z dużej litery. Nauka polskiego czasem opłaca....

Dobra koleś, przynajmniej nie robię błędów ortograficznych czasami jak ty.... "w ogule" nie? ehh, btw z j.polskiego na 5+ chociaż, że tak nienawidzę go... a to że ty masz 345 postów czy ile tam i nick ... to i tak jesteś słaby...

00034718xn1.gif
"Obama r0xi"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...