Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut] Jak Uniknąć Kradzieży Ze Strony Em2

3rn!

EM2 kradnie  

45 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy spotka?y Ci? podobne przypadki?

2. 2. Czy poradni pomóg? Ci?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ktos napisal o pliku ny.txt. co do tego "nÓpka" to ja nie mam zadnego pliku ny.txt na kompie :) Wiec pozdro & pocwicz :)

@topic a co do tematu to ja sadze ze to prawda, ponieważ em2 uzywaja polacy,niemcy,angole wiec 5% z nich to naprawde malo.... Niewiadomo kiedy przypadnie na ciebie ? moze jutro ? może dzis . może dzisiaj w nocy !.

sygnaa.png

Opublikowano

ja botuje od hmm 4 miechów na wp mam eq warte 500-600kk i nic sie nie dzieje a nie wbijalem sie na niego kiedys 2 tyg.... teraz nim nie gram tylko oddaje pamiatki:) na 2 postaci eq za okolo 120-150kk tez nic sie nie dzieje^^ + dropy tam tez jest dropa bo eq nie ma dobrego ale drop zawsze 50kk + na 2 dropach

76561198017353072.png
Opublikowano

Pliczek się nazywa py.txt , od początku mojej gry nikt mnie jeszcze nie okradł , wogóle w żadnej grze jeszcze nie zostałem okradziony, znam się na informatyce, dbam o zabezpieczenia , mam własny poradnik dla was , by nikogo nie hakli więcej . Usuńcie z folderu em2 pliczek update.exe to on jeśli to prawda może ściągać keyloggery . Antywirus sam nawet mówi, że ten pliczek to wirus, nie chcecie być okradani, użyjcie mózgu i tyle. Pzdro

@edit

Ew. usuwaj regularnie pliczek py.txt

sygnahex.png

muzyka :x.

Opublikowano

----------------------------------------------------------------------SPOSÓB-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

1.NIE BIERZEMY OPCJI AUTOLOGOWANIE!!!!!!!!

2.NIE ZAPISUJEMY W MODZIE OD KAMERA HASŁA!

3.DROP TRZYMAMY NA KONCIE NA KTÓRYM NIE UŻYWALIŚMY EM2.JEŻELI MACIE 2 LUB 3 KONTA ZMIENCIE HASLO NA 1 (NAWET W SZKOLNEJ BIBLIOTECE) I LOGUJCIE SIE NA SWOIM PLIKU METIN2.BAT JAK GO ZROBIĆ?:

1.STWÓRZ DOKUMENT TEKSTOWY W CLIENCIE I WPISZ TAM: metin2client.bin

2.ZAPISZ POD NAZWĄ metin2.bat MUSI BYĆ KOŃCÓWKA .BAT

TEN SPOSÓB DZIAŁA BO MNIE JESZCZE NIE OKRADZIONO PAMIĘTAJCIE EM2 KONTROLUJE MODA OD KAMERA I JEGO PLIKI TAKŻE LOGGINSETTING WIĘC....

65994253024037513199.png

sygna max 800x200

Opublikowano

Uwaga wszyscy~!

Team Easy Metin2 nie kradnie~!

Prawdopodobnie :

Używałeś kiedyś innych hacków, no i zostały po nich pozostałości "Tzw keyloggery"

Często nasze komputery padają "ofiarami" Tzw Ataków sieciowych...

Przeczytajcie to jeszcze raz uważnie :

TEAM EASY METIN2 NIE KRADNIE~!

Jest to zaufana firma.

Jeżeli macie inne wersje niż andrzeja, ps19 czy samego czystego najnowszego Em2 ze strony :

mmobot.ovh.org

To się nie dziwie że wasze konta zostają okradzione.

Pozdrawiam.

p o m a t u r z e c h o d z i l i ś m y n a k r e m ó w k i

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...