Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[ Mini Dyskusja Easymetin] Złodzieje?

gad516

Czy easymetin2 okradają użytkowników  

152 użytkowników zagłosowało

1. 1. easy kradnie??

• tak
      39
    • nie
      113

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Po pierwsze "ID i haslo" zapisuja sie na dysku razem z ustawieniami ;), jedyne co to z Servera EM2 pobieracie nick i haslo konta em2

PRZEMOC nie jest OZNAKĄ SIŁY ale SŁABOŚCI - Bł.Ks.Popiełuszko

Wiesz co :-) : Nie obchodzi mnie to czy dasz -/+ - to jest beznadziejna zabawa wasza ... lepiej wejdz na pajacyk.pl i kliknij w brzuch pajacyka ;]

kisloo.jpg

Za co Kurwa ten WARN ?!

Opublikowano

Każdy tak mówi, że nie wchodził... Ja na EM2 wyexpiłem 10 postaci 30 i 2 40+... Tylko na 1 ban za fb, ale to inna historia. Kumpel podobnie - 6 postaci. Kumpel którym mi pokazał em2 korzysta od praktycznie początku, grał różnymi postaciami wyexpił z 5+ do ~30, z czego 4 na jednym koncie... I zero banów. Moją postać jak okradli też sobie po miesiącu przypomniałem o stronie identyko jak metin2.pl lognąłem się i jakiś szajs mi wyskoczył - zignorowałem to, a kliknąłem jakiś odnośnik na forum w sygnaturze. A twój klega miał pewnie hasło 12345 ktoś podpatrzył jak się logował lub poprostu odgadł.

FRONTSIDE

Szukam dobrych zespołów POLSKICH metalcore'owych i trash'owych - > PW

Opublikowano

aha to już wiem co za wirus a co do okradniętego kolegi to ja go nie okradłem i on napewno nie miał pasów imie123

reklama

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...