Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[ Mini Dyskusja Easymetin] Złodzieje?

gad516

Czy easymetin2 okradają użytkowników  

152 użytkowników zagłosowało

1. 1. easy kradnie??

• tak
      39
    • nie
      113

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A więc boje się ściągnąć easymetin2 ponieważ zawiera jakieś wirusy boje się stracić eq bo jest nawet nawet.Kolege okradli z 200+ kk

Bo easy zapisuje pasy do kont to może to jakoś oni wykorzystują

Co wy o tym sądzicie???

proszę o nie zamknięcie tematu chce dowiedzieć sie co sądzą o tym inni

Co za dzieci dają-- wypad z forum zakaz wstępu dla dzieci

reklama

Opublikowano

Bujda od samego początku kiedy jest to możliwe używam EM zarówno w wersjach od Andrzeja, Ps19 czy z oficjalnej stronki i anie razu nie dostałem bana i tym bardziej mnie nie okradł dodam też że wyexpiłem dzięki EM ponad 30 botów :) i wszystko ładnie i ślicznie a to że kogoś okradają to zapewne jego wina bo chodzi po różnych stronach lub ściąga dziwne rzeczy lub hacki

Pozdrawiam

29y2z2b.jpg

Daj - :D

Opublikowano

Bujda od samego początku kiedy jest to możliwe używam EM zarówno w wersjach od Andrzeja, Ps19 czy z oficjalnej stronki i anie razu nie dostałem bana i tym bardziej mnie nie okradł dodam też że wyexpiłem dzięki EM ponad 30 botów :) i wszystko ładnie i ślicznie a to że kogoś okradają to zapewne jego wina bo chodzi po różnych stronach lub ściąga dziwne rzeczy lub hacki

Pozdrawiam

Dokładnie,

Popieram przedmówce

Mozesz spokojnie uzywac em2

;]

ps; jesli w jakis sposob Ci pomoglem daj +

Need +

Jeśli dałeś mi + to napisz w komentarzu a odwdziecze sie ^.-

Look, if you had one shot, one opportunity

To seize everything you ever wanted-One moment

Would you capture it or just let it slip?

Opublikowano

Autor dodaj ze kolega to ja :P ja i tak podejzewam to em2 to chuj logi zapisuja sie (moga sie zapisywac ale bez hasla itp...) ale nie gram juz na pl naszczescie..

sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda.

Opublikowano

e tam :>

ja uzywam easy od jakis 4miechow i bana nie dostalem

a wyexpilem 23boty +46lvl

Pomogłem daj +? zapewne zminusujesz, ale to zależy od ciebie..

bo przecież nie każdy jest dzieckiem..

Opublikowano

Sprawdzając wyniki ankiety jest 8 do 8 ale dziwi mnie że nie wypowiedziała się żadna osoba która uważa że "EM kradnie" i w ankiecie dała tak :)

29y2z2b.jpg

Opublikowano

Ponad 20 30+ bocików z 5 40+ na PLu 0 banów 0 kradzieży.

EM nie kradnie, czysta profanacja tego pomocnego programiku :)

Wirusy pewnie nie groźne, 100% cheatów posiada wirusy czasami wykrywa czasami nie.

xb4c9CP.png

Serwer, który sprawi, że przypomnisz sobie dlaczego zacząłeś grać w metina :) 

Opublikowano

To normalne, że przy niektórych haxach wykrywa wirusy. Jak by nie było, one przerabiają proces, zmieniają jego działanie, a to czy my tego chcemy czy nie, tego antywirus nie wie, każdą taką zmiane zalicza jako wirus, wiec nie bój się. W EM2 na 100% nie ma wirusa. Oczywiscie mówie o zaufanych źródłach andrzej i orginalna strona.

sygna.png
Opublikowano

Moim zdaniem ten temat jest śmieszny... używam em2 prawie od samego poczatku i jeszcze nic sie złego z moimi kontami nie stało ;]

@ Pozdro dla tych 11 osób (tak (11 głosów ))

Opublikowano

No, ale ja używam em2 (0 Keyloggerow na kompie) i raz okradli mi postac ( itemy warte 300kk) i moje boty juz nie raz zostaly okradzione. Więc nie wiem, czy oni aby na pewno nie kradną, w końcu hasła i ID się zapisują.

ZBIERAM +.

Pozdrawiam wszystkich z s7

Jestem, żeby pomagać. Pomagam, żeby być.

Opublikowano

EM2 kradnie i ja już jestem, że tak powiem wprawiony w to co robić ;]

No więc:

-1 raz okradli mnie z 60kk (mało, ale zawsze coś :D)

-2 raz z około 160kk w sztabkach w magazynie.... i na postaci :D

-3 raz (dosyć niedawno) z 20kk i krwawej perły.

Za 1 razem bot od Andrzeja, za 2 to samo, za 3 z oficjalnej strony (komp po formacie, więc nie było możliwości keyloggera z innego źródła)

Sposób, jak robić by zarabiać i nie okradali (tych co okradają, bo nie wszystkich):

Jeżeli mamy 2 kompy (swój i brata, albo taty lub mamy :D nie ważne xD) instalujemy bota na swoim kompie (co by się brat nie wkurzył :P), łowimy, bądź dropimy na EM2. Tak około dnia, najlepiej polecam stworzyć se 3 chary i łowić cały dzień i noc D: Mi tak wpada co dzień 50kk.

Gdy zbierzemy już pokaźną ilość dropu, przenosimy go na sklep, sprzedajemy. Po sprzedaży towaru idziemy do kompa przykładowo brata, po czym wchodzimy na

www.metin2.pl

, logujemy się i zmieniamy hasło. Następnie nie logujemy się na konto sklepu na swoim kompie, ale możemy dalej dropić botami. I tak w kółko, etc.

Jeżeli dziwi Was to, że EM2 kradnie to potwierdzę odpowiednim przykładem moje zdanie:

Pomyślcie, jeżeli okradną nawet 5% użytkowników to i tak będzie to dosyć sporo :D, no więc nie dziwcie się, że ktoś został okradziony....

Opublikowano

a kto wyjaśni mi co za wirus jest w em2???

To nie wirus, tylko EM2 zawiera w sobie kod pozwalający wstrzyknąć się do gry i zmieniający pewne jej wartości. Część wirusów wstrzykuje się w inne procesy i sieje haos pozostawiając pożogę xD

Gość WhiteSTAR1906
Opublikowano

Hmm, korzystam z EM od początka jego istnienia, i jak dotąd ani raz nie zostałem okradziony, a uwierzcie mi, że gdyby okradali, to mieli by mnie z czego okradnąć :D

To chyba tyle, i myślę że jest to bajka na 98%. Aczkolwiek myśląc logistycznie, gdyby andrzejt17 umieścił tam keyloggery, i okradał nas z kasy/itemów itp. to byłby milionerem :P dobra z milionerem troche przesadziłem, ale myśle że zarabiał by na tym tysiące, sprzedając yangi / itemy na allegro.

Opublikowano

Przeciez Bot musei zapisywac Id i Password zeby sie potem zalogowac. Chyba proste no nie??? Tak dziala AutoLogin.

xxx

Opublikowano

Mojego kolege też okradli i mówi , że to EM2 . A jak byłem u niego to widziałem co ma na kompie ... KowalHack.exe , Dupehack.exe ROFL . ( Dziwnie by było jakby go nie okradł ktoś :P )

Opublikowano

Ci którzy mówią że nie kradnie mało wiedzą moim zdaniem to raczej nie ale wysyła keya inna aplikacja ja patch! xD

W GRZE NICK JERNEY LUB JOHNMCCLANE

Opublikowano

EM2 nie kradnie tylko jak dzieci dają wszystkim hasło albo wpisują pasy przy kimś i się później dziwią że ich okradli lub mają hasło typu imię123.

Opublikowano

TAK TYLKO ŻE MÓJ KOLEGA NIE MIAŁ NA KOMPIE HACKÓW TYPU TH KH I TAKIE PODOBNE I GO OKRADLI

i nie właził na żadne stronki doładowujące yangi itp

reklama

Opublikowano

TAK TYLKO ŻE MÓJ KOLEGA NIE MIAŁ NA KOMPIE HACKÓW TYPU TH KH I TAKIE PODOBNE I GO OKRADLI

i nie właził na żadne stronki doładowujące yangi itp

A skąd to wiesz pilnujesz go 24/24? :)

29y2z2b.jpg

Opublikowano

Używam przed HS i ok. 3 bany dostałem - prawda. Jednak 0 okradnięć :)

1. postać dostałem 30 lvl - wyexpil EM 42 i ban.

2. postać 1 lvl do 46 - wyexpil EM i ban.

3. postać 1 lvl do 49

3. Postać i najważniejsza od 1 lvl expił aż do 57 i nadal nie ma bana!

Opublikowano

mi sie jeszcze nie zdarzyło mam 2 postacie 73 na kazdej po okolo 100kk i nic ^^ tylko ze boce 24/7 i moze nie maja jak wbic na konto :D heh ale raczej nie kradna^^ bo jak by kradli to potem by nikt nie chcial kupic im botka^^ by gowno mieli ;]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...