Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Arcania Gothic 4

LaurenT

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

27 Level + max eq itakie tam syfy.

Gra jest dobra, acz kolwiek nienajlepsza. Jedyne co zadawala to grafika, i oczywiscie niektore zadania poboczne ( jak w kazdym gothicu ).

+

Dobra Grafika

Jakośtakoś jest fabuła

-

Slabo rozbudowany System walk

Duzo bugow ( znikajace krzaki np.)

W ciagu gry anirazu nie padlem o_0

Potwory wogole nie bija, gdy sie je bije

Boss koncowy to porazka, juz trudniejszy do zabicia jest Troll

Nie da sie zabic NPC

NPC nie pomagaja w zabijaniu potworow

Potwory nie chodza w dalekie "tereny"

Napewno Wyjdzie DLC niedługo bo zakonczenie nie jest do konca pełne.

Opublikowano

Szczerze? Dla mnie nawet ta cześć nie dorównuje 2 części z dodatkiem noc kruka. Po prostu im dalej lecą tym są bliżej upadkowi serii.

76561197995014005.png

Opublikowano

Gothic 4 Arcania jest fajną gierką tyle ze troche nie dopracowaną gralem ostatio i znalazlem buga .

Gdy pada deszcz nic nie widac to 1 -

Nie da sie spac czyli jest nie zafajnie

W Gothicku 3 mozna bylo więcej zeczy robic .

Ale to tez wina producentow bo 1 ,2,3 częsć gothicka byly od jednego producenta

Gothic 3 Zmiesz bogow zostal stworzony przez innych producentow tak jak G4

Tak jak mowilem Gra jest fajna ale nie dopracowana ;]

Metin2
Opublikowano

Przeszedłem większość tej gry, bardzo mnie wciąga. Lubię w nią grać i według mnie jest godna uwagi.

Ale zgadzam się z niektórymi że to nie to samo co pierwsza i druga część, które przeszedłem na wszystkie możliwe sposoby. ;)

up. ciekawe, bo u mnie jak pada deszcz to wszystko widać. :P

37397.jpg

• 9 miesięcy temu...
Opublikowano

Może ja dodam coś od siebie? Jeśli chodzi o gre to gówno w ładnym opakowaniu ;) Powiem tak przeszedlem gre na poziomie gothic? To była katastrofa ,jeśli ktoś mi mowi że na tym poziomie ani razu nie padł no to xD ... Podsumowując może i moja refleksja na temat gry jest krótka ale co tu dużo mowić. Spartolili tak wspaniały tytuł ,mam wielki żal i tak cichą nadzieje że końcowy filmik g4 który coś tam pokazuje mi się wydaję ze egzorcyzm bezi ;D Jest początkiem g4ktorego zrobi firma ktora stowrzyłą 1 i 2 czesc a nadaodatek bedziemy grali naszym starym bezimiennym:) Nowo narodzonym . I bardzo tego pragnę zeby kolejna czesc gothica zrpbiła szał i rozjeba*** pizd*** wielu graczom:D Pzdr

Opublikowano

Rozpoczynając przygodę z Arcanią, miałem nadzieję, że będzie miała więcej związku z poprzednimi wersjami, niestety zawiodłem się, po przejściu gry stwierdziłem, że jak na RPG jest bardzo dobra, ale niestety nie wciąga mnie w swój świat tak jak poprzednie wersje. Ogólnie polecam wam zagrać w Wiedzmina 2: Zabójcy Królów, gra jest niesamowita i stworzona przez Polaków, co jeszcze bardziej mnie uszczęśliwiło.

@zostałem górnikiem, sorki

satabplayer.png

I'm the Cult of Personality

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...