Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skrypty TibiaBot NG

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 257
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

jeżeli by się dało, prosiłbym o skrypt, który robi przezroczyste drzewka (jak się nie da to nie pisz)/ z góry thx

Opublikowano

wystarczy jak masz Bota i klikniesz na dane drzewo krzaczek ( crtl + prawy klik myszy na dane drzewo) i dajesz Toggle Transparency.

Opublikowano

Potrzebuje skryptu takiego ze gdy mnie zaczyna bic player to char zazuca gran hura leczy sie gray ma ponizej 300 hp exurkom i laduje mane gdy ponizej 500. I ucieka do dp i sie loga poprostu. Chcial bym tak ze normalnie boci na starych opcjach i jak bije mnie pk to sie sie all zmienia i ucieka do dp. Da sie cos takiego zrobic ?? A jak nie to poprostu zeby do dp uciekal jak pk bedzie bic.. Z gory dzieki.

Opublikowano
nie mogę nigdzie znaleźć skryptu na robienie enchanted spearow, ma ktos moze?

Oj, kurwa zes szukal... ngbot.pl - tutaj w pierwszej kolejnosci kazdy sprawdza a ty znalezc nie mogles... Ehhh... :/

Const

SpearID = 3277

Spell = 'Exeta con'

MinMana = 600

MinSoul = 5

WeaponID = 3291

function GetItemFromOpenBackpack(ID: integer): TItem;

var

y: integer;

begin

Result := nil;

for x := 0 to Self.Containers.Count - 1 do

begin

if x >= Self.Containers.Count then Break;

for y := 0 to Self.Containers.Container[x].Count - 1 do

begin

if y >= Self.Containers.Container[x].Count then Break;

if Self.Containers.Container[x].Item[y].ID = ID then

begin

Result := Self.Containers.Container[x].Item[y];

Exit;

end;

end;

end;

end;

While not terminated do

begin

UpdateWorld;

if Self.Mana >= MinMana then

if Self.Soul >= MinSoul then

begin

Spear := GetItemFromOpenBackpack(SpearID);

if Spear <> nil then

Spear.MoveToBody(Self.RightHand,1);

Sleep(800);

UpdateWorld;

If Self.RightHand.ID = SpearID then

Self.Say(Spell);

UpdateWorld;

Weapon := GetItemFromOpenBackpack(WeaponID);

if Weapon <> nil then

Weapon.MoveToBody(Self.RightHand,0);

end;

sleep(500);

end;

Opublikowano

Skrypty, których oczekujecie podam w przyszłym tygodniu, gdyż mam z deczka przesrany tydzień (poprawianie ocen, zaległe prace, referaty -OMG ;()

Tak więc niech moc będzie z Wami, niedługo już będę w pełni sił...

Opublikowano

Emanko. Ja poszukuję skryptu który będzie wypowiadał ofensywne zaklęcie np. exori gran. na atakowana postać mającą mniej niż ileś tam hp, lub po prostu na redzie. Czyli jest war, ziomek w trapie, dostaje combo, zostaje na redzie, a bot uderza z exori gran, wiecie o co biega? Chyba jest to realne według mnie :P czekam na odpowiedź, dzięki.

_/

@Edit

Znalezione =D, już nie potrzbuje ;*

Opublikowano
Oj, kurwa zes szukal... ngbot.pl - tutaj w pierwszej kolejnosci kazdy sprawdza a ty znalezc nie mogles... Ehhh... :/

Nie znałem tej strony, dzięki

Opublikowano

Hmm szukałem dość długi czas skrypta by postać nie podchodziła do moba. Tutaj był podany lecz nie działa jeżeli ktoś mógłby podać byłbym bardzo wdzięczny :)

Opublikowano

Potrzebuje skryptu ktory bd ciagac za dzwignie co 10 minut , albo co 9 np ;] gram na APO 8.4 nie wyszedl jeszcze wosso pod ta ver ;] tu macie screna jak wyglandaja triainery prosze o szybka odp ;]

53343859pb9.jpg

w1024.png

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Potrzebuje skryptu co będzie podnosił speary z baga , bo jak idę na exp to biorę ze sobą bag ze spearami i dobrze by było jakby mi bot podnosił z niego speary gdy ich będzei miał w łapie np 4.

Z góry thx

Mam taki problem z ng , gdy expie z nim to mi de bugi wyskakuja ? proszę o pomoc...

Opublikowano
Mam taki problem z ng , gdy expie z nim to mi de bugi wyskakuja ? proszę o pomoc...

Tak, to fakt. Rowniez mam takie debugi, ktore uniemozliwiaja niestety dobre expienie. Na debuga nie ma rady. Musisz szybko wlaczyc tibie i sie zalogowac, zebys nie padl...

Opublikowano

A czy daloby rade napisac taki skrypt albo jakos ustawic ng zeby mi jadl jedzenie z potworkow? Bo opcja "eat food" z tego co widze dotyczy tylko jedzenia z plecaka. A jak wlacze zeby lotowal jedzenie do plecaka to co chwile mam malo capa i mi nie moze zbierac kasy. Jak mozecie to pomozcie :rolleyes:

Opublikowano

@up:

podczas otwierania potwora, bot najpierw zjada to co moze z niego, a potem lootuje to co mu kazales.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Prosze o skrypt na splalanie many i jedzenie food, poniewaz w ng u mnie po jakims czasie wylaczaja sie te funkcje :(

Z gory dziekuje

jessicau.jpg