Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowy Hack Dzialajacy

lol1250

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Weź człowieku !!! HACK TOOL HAS BEEN DETECTED !!! i co cfaniaczku ?? straciłem przez to 40 min mojego cennego życia !!!

______________________________________________________________________-

Dawać minusy !!!!

______________________________________________________________________-

• Odpowiedzi 69
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
straciłem przez to 40 min mojego cennego życia !!!

Hmm piszesz tak każdemu założycielowi tematu jak ci hack nie działa

po drugie nikt niema cennego życia więc se zobacz na YT ile jest takich komentarzy pod jakimiś filmami ludzi którzy są brzydko mówiąc poje****

po 3 wciąż czekam na odp. o ERROR 6 ID

1325845644-U48159.gif
Opublikowano

A wyłączyłeś np Skype, GG, Program Drukarki, i inne niepotrzebne programy. Prubujcie mi wszysko zadziałało. ^^

Aaa i oczywiście ANTY WIRUSA wyłącz.

Opublikowano

Celth d-_-b - dzięki wszystko wyłączyłem i działa ale czasami wyskakuje mi error serwer co to ??

Mi tezz sie tak dzieje ale ja mam na to fajny pomysł < przeinstaluj sobie cf jak ci to wyskoczy , jak ja przeinstaluje to mi normalnie działa > tak samo mam z dc jak wyskoczy 1 raz czy tam 2 to przeinstaluje cf i działa

Pozdro

Opublikowano

Ja nie rozumiem ! dlaczego wy sie tak męczycie na mpcforum gdy napisałem że mam problem taki gościu policił mi inny temat i tam był plik do pobrania i finjector w finjector wyszukujecie ten plik i wpisujecie crossfire.exe w settings zaznaczacie te dwie ikony i prosze wciskacie inject włączacie gre i git majonez bez bypassa bez jakiś super ogromnych hacków do pobrania tylko zwykły finjector i plik kturego linka niestety nie mam bo nie moge znaleść tego tematu a jak patrze jak piszecie kurde nie działa itd. to musiałem napisać że jest łatwiejszy sposób poszukajcie troche a ja postaram wam wkleić linka z tym tematem jak go znajde.

Opublikowano

oto link z tym tematem http://www.mpcforum.pl/topic/226650-hack-sprawny-100/ tam jest wszystko opisane ale napisze dokładniej : pobieracie ten mały plik co tam jest i wklejacie go do pliku z grą pobieracie finjector obojętnie gdzie polecam pulpit i robicie dalej tak : wchodzicie w settings i zaznaczacie obydwa kwadraty zamykacie settings i ponownie uruchamiacie finjector sprawdzcie czy opcje pozostały zaznaczone jeżeli tak to klikacie na plus i wyszukujecie ten plik co pobraciłsie gdy już to zrobicie nad inject tam gdzie linijka wpisujecie crossfire.exe potym klikacie inject i uruchamiacie gre NORMALNIE bez bypassa i narazie nic nie kąbinować bo sie może zaciąć zalogujcie sie i wciśnijcie insert jak nie będzie to jeszcze pare razy mo na początku sie zacina a jak sie obawiacie że to kradnie pasy to włączcie to przed logowaniem ale może sie zacinać albo nie włączyć czasami bo lagi są. na cheacie wybieramy strzałkami aima polecam na lewy alt i to wszystko jak pomogłem to nie żałuj plusika :rolleyes:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

@UP: może dlatego że temat był napisane 16 października...

Hack nie działa temat do zamknięcia

90560.jpg

Zanim starość napełni Wasze domy

My będziemy pierwsi - przyjdziemy po kryjomu

W debilnych kostiumach ze sztucznymi rzęsami

Przyjmiecie nas ze strachem z otwartymi oczami

Zobaczcie to wszystko czego się boicie

Ciosy i ostrza odmienią Wasze życie

Zniszczą sen o komforcie - Nowego Chrystusa

Zakrwiawione głowy przestaną się ruszać

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...