Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowy Hack Dzialajacy

lol1250

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

hahah stary hack to jest myslicie dlaczego jest bypass by oszukac zabezpieczenia granie na nim konczy sie banem wejdzcie sobie na z8games.com i ich nowy system ktory banuje cheaterow :P

wejdzcie sobie i zobaczcie jaki jest nowy hack MPGH dla crossfire

http://www.mpcforum.pl/topic/219518-cfhack-detection-and-discipline-z8-bierze-sie-za-hackerow/[url=http://www.mpcforum.pl/topic/219518-cfhack-detection-and-discipline-z8-bierze-sie-za-hackerow/][/url] < Wejdzie i zobaczcie co nawas szykuja

• Odpowiedzi 69
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
możesz odświeżyć injectora bo plik jest niedostępny

Zgadzam się ..

ale do rzeczy... HACK działa w 100% ... Nawet przez ściany wali xDD Szukałem tego +

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

wszystko dziala. jest pieknie :D lap ++

<p>sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7</p>

Opublikowano

a więc tak hack działa bo mam go od dawna ale z pewnej strony gdzie crackuja Vip hacki(nie podam jej). Jeżeli chcecie strzelanie przez ściany to grajcie na escape modzie(tam was nie wywali).

Moge dodać scrackowanego hacka z dxtgaming (jeżeli chcecie)

Opublikowano

Strzelanie przez sciany nie wywala na modach takich jak: Escape, Mutation Mode i FFA.A i jak chcecie ostro hackowac z aimbotem i one hit killerem to polecam pistolet bo czaszami moze was wywalic jak bedziecie jechac z karabinu.A i z one hit killerem nie polecam uzywac rapid fire bo tak tylko amunicje marnujecie.

Opublikowano

Dla tych ciot co straszą nas banami.

Z8 gów zrobi bo mu się nie chce a tych co kupują ZP nie tknie choćby wstawili na YT FILMIKI SPOP hack CF and bla bla bla

r8a4g8.jpg

Opublikowano

A u mnie pojawia się okienko ze mogę włączać cf ' a włączam i pojawia się na inicjatorze error - ip error 6 czy coś w tym stylu o co chodzi WTF ? Wie ktoś ???!!!

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

6134792_4_18.png

Staty nie za dobre ale nadrabiam :P

• Jestem nowym użytkownikiem wienc proszę o wyrozumialosć i +

Opublikowano

A u mnie pojawia się okienko ze mogę włączać cf ' a włączam i pojawia się na inicjatorze error - ip error 6 czy coś w tym stylu o co chodzi WTF ? Wie ktoś Ocb ???!!!

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

6134792_4_18.png

Staty nie za dobre ale nadrabiam :P

• Jestem nowym użytkownikiem wienc proszę o wyrozumialosć i +

Opublikowano

DObra mam problem bo wklejam tego bypassctrap do głównego folderu ok włanczam najpierw injectora nienaciskam ok póżniej włanczam cf przez bypassxtrap i sie nic nieotwiera prosze o pomoc

1325845644-U48159.gif
Opublikowano

Mi jakiś "ERROR 6 ID" wyskakuje wie ktoś o co chodzi?? Mojemu kumplowi jakos ten hack chodzi :/

Prosze napiszcie o co chodzi z tym ERRORem.

Opublikowano

Masz to 1 rok o.O i to jeszcze działa ciekawe ale sprawdzę. :D

edit@

Idź do szkoły lepiej i naucz się czegoś cytuje tekst z filmiku "Wrzucamy do głównego foldera" xD xD xD xD foldera!! xD xD xDxD

edit@2 Nie działa cały czas wyłącza grę :angry:

ref

Opublikowano

SirAsmyk pewnie masz windows 7. Ja mam i musze zrobić "uruchom jako administrator".

Nie mam Viste i robie uruchom jako administrator i nic ciągle nic sie niedzieje

1325845644-U48159.gif
Opublikowano

Masz to 1 rok o.O i to jeszcze działa ciekawe ale sprawdzę. :D

edit@

Idź do szkoły lepiej i naucz się czegoś cytuje tekst z filmiku "Wrzucamy do głównego foldera" xD xD xD xD foldera!! xD xD xDxD

edit@2 Nie działa cały czas wyłącza grę :angry:

ty nie dzialasz palo :f jestes nie ogarniety to won ;f

Jebnij MINUS TO NIC NIE BOLI

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...