Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dmg Hack By Neono

neono

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy jeżeli zrobię tak jak być wszystko powinno ale będę odpalał grę przez to obejscie, które dałeś w 1 poście będzie mnie kickować ?

• Odpowiedzi 991
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Udało mi się zrobic dmg ze skilla , działa mi tylk ona 1 skill ale zawsze coś . Działa cały czas

npiasz do mnie na gg - 4763250

Motocykle :*

Mój ustrój..

Mój wybór..

Moje życie.

Gdy zakładam kask... Zaczynam patrzeć inaczej na świat..

Opublikowano

Mi tylko obejście nie działa, ponieważ jak instaluje je do clienta z FinalMT2 i próbuję włączyć to wyskakuje informacja: ''nie znaleziono metin2client.bin'' - czy coś takiego ;[

"No bird soars too high, if he soars with his own wings" 

Opublikowano

@neono

Pobrałem obejście od shoguna. Ale ten client FinalMT2 nie posiada jakiegoś tam metin2client.bin i nie da się użyć tego obejścia ;[

"No bird soars too high, if he soars with his own wings" 

Opublikowano

Niech ktoś upnie na Speedyshare albo na megaupload .. bo mi pobiera 2kb/s a na torrentach mi po 800kb/s pobiera więc nie ogarniam tego hotfile .. Lipa, a chciałem przetestować .. ;/

Może nawet na pw wysłać

Opublikowano

co to zajkies @up @ dup a nie up jakie zalowe gowno

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...