Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dmg Hack By Neono

neono

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

szukam czegos na privy. Teraz mam jakiegos dmg hacka ale za to nie ma on 1hit killera i kickac nie moge ludzi ;d . A jak juz to tylko na pięść

szukam hacka ktory ma dmg, moge kogos kicknac i zabic bosa kilkoma walnięciami mieczem

• Odpowiedzi 991
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Już go pobrałem i oczywiście + dla autora tylko mam pytanie.Czy ten Dmg wysyla logi?A jeżeli tak to w jakim czasie?

ZBIERAM PLUSY :] (DAWAJ PLÓSA ALBO W MORD)

JUŻ MNIE WSZYSCY ZNAJĄ NA KAŻDYM FORÓM WIĘC ALBO MNIE PRZYJMIECIE ALBO ODRZUCICIE - WASZ WYBÓR :/

TO OD WAS ZALERZY CZY NA PRZYSZŁOŚĆ WYKORZYSTAM WIEDZE O TYM GDZIE MIESZKA KARZDY Z WAS :)

BUAHAHAHAHAHAHAHHAHA!!!!

Opublikowano

Dzieki.Sry za pomylke chodzilo o to czy jak Dmg jest wlaczony to czy wtedy,ale dzieki.

ZBIERAM PLUSY :] (DAWAJ PLÓSA ALBO W MORD)

JUŻ MNIE WSZYSCY ZNAJĄ NA KAŻDYM FORÓM WIĘC ALBO MNIE PRZYJMIECIE ALBO ODRZUCICIE - WASZ WYBÓR :/

TO OD WAS ZALERZY CZY NA PRZYSZŁOŚĆ WYKORZYSTAM WIEDZE O TYM GDZIE MIESZKA KARZDY Z WAS :)

BUAHAHAHAHAHAHAHHAHA!!!!

Opublikowano

Nie mamy pewności czy logi nie są wysyłane, ponieważ nie dostaliśmy jeszcze ani jednego bana a cały czas trwają testy.

Nie posiadamy od was żadnych informacji, które by się nam bardzo przydały w dalszym rozwijaniu hacka jak i wsparcia dla niego.

Jeżeli ktoś dostał dostał bana, używając tego hacka niech pisze posta według tego wzoru :

• System :
  • Ilość uruchomionych procesów Metin2 :
  • Dodatkowa informacja :

Kod

[list]
[*][b]System :[/b]
[*][b]Ilość uruchomionych procesów Metin2 :[/b]
[*][b]Dodatkowa informacja :[/b]
[/list]

A teraz odpowiedzi do pytań, które często są zadawane.

Czy DMG hack w formie instalacji posiada już wszystkie potrzebne składniki aby móc używać go na Metin2.PL?

Oczywiście, został on stworzony właśnie dla Metin2 PL. Grę uruchamiamy plikiem :

lolzqd.png

Czy moje konto może zostać zablokowane za używanie hacka?

Hack jak każdy hack, może cię zauważyć np GM, jeżeli natomiast chodzi o HS (wysyłanie logów) to nie mamy pewności. Cały czas trwają testy.

Pozdrawiam, -Shogun-! W razie nie jasności, pisać w temacie.

p o m a t u r z e c h o d z i l i ś m y n a k r e m ó w k i

Opublikowano

da sie zrobic tylko ze przy wiekszych ustawieniach bedzie co chwile wywalac z serwera

textspace1298727091f8f4.gif

Gram na serwerze EU nick ,,MamFart"

Zapraszam :)

Będe grać na :

Opublikowano

@PabloQ nie koniecznie, jeżeli dodajesz więcej eventów warto zwrócić również uwagę na to że trzeba zmieniać takie rzeczy jak czas i tym podobne. Pozdrawiam.

p o m a t u r z e c h o d z i l i ś m y n a k r e m ó w k i

Opublikowano

Mam problem: kiedy uruchamiam hacka to po włączeniu, jak wyskakuje okno wyboru serwera, wywala i pokazuje komunikat:,,Nieprawidłowa wersja pliku 'pack/PC.epk'. Proszę zaktualizować klienta gry przy pomocy patcher."

Czy ktoś miał już taki problem i jak sobie z nim poradzić?

EDIT: Wszystko już świetnie śmiga, wystarczyło się więcej pobawić w folderze pack. Pozdrawiam.

Opublikowano

Ja mam inny problem dziś mnie i kolege wywaliło z gry i był napis Hack_shield i coś dalej da się to jakoś obejść?

Nie logujcie sie na konto 2-3dni, wieksza szansa ze nie dostaniecie bana.

KOCHAM MINECRAFTA

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...