Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dmg Hack By Neono

neono

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 991
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Na virtualu chyba działa

Dla tych, którzy mają problem, bo nie widzą postaci. Na takich serwerach dmg jest zablokowany, są one postawione bodajże na nowszych plikach, niż owy dmg jest zrobiony :|

Na pl-u nie działa gdyż jest on zrobiony na starych, już nieaktualnych na pl-u plikach.

Opublikowano

Ja mam takie pytanie działa na xenoxie? :)

Kocham Pomagać ludzią w grze i na forach.

Nie interesuja mnie +/-

etinpl1309962255u15607.jpg

Opublikowano

Czym to się uruchamia? Bo jak to odpalam to wyskakuje wiadomosc, że nie odnaleziono metin2client.bin a to przecież tam jest. Jak zainstalowałem dmg na modzie kamera to działa, ale na priv jest do dupy bo nie zawsze widać mooby :/ Jakaś sugestia jak to odpalić bez kamermoda?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

@Up dziala na privach :) ja uzywam tego jakis czas ;) niestety na niektorych serwerach nie dziala, bo nie widac postaci ale na tym serwerze co ja gram to wszystko ladnie dziala :)

Dziekuje za wymyslenie, pozdrawiam tworce ;)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Proszę o inny hosting, ponieważ trzeba czekać 40minut ;/

Kpina. O dmg nie mogę się wypowiedzieć, bo nie mogę go przetestować.

Pytanie mam tylko, czy on jeszcze działa na plikach 2013, w szczególności priv ?

Pozdrawiam.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

dasz linka na inna strone z pobraniem > ? bo mi sie nie chce cos pobrac z tej co podales PC.rar

dasz linka na inna strone z pobraniem > ? bo mi sie nie chce cos pobrac z tej co podales PC.rar

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...