Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dmg Hack By Neono

neono

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na serwerze Senthia.pl kiedy wrzuce pliki i zmienię ich nazwę na PC/PC2 (lub wrzucę Index)

Po zalogowaniu na postać jest ona wbita w ziemie i mogę się tylko obracać.

Ktoś pomoże?

• Odpowiedzi 991
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Działa aktualnie? Bo pobrałem i nie działa ale nie wiem czy to ja coś źle zrobiłem, czy po prostu już nie działa?

Opublikowano

Działa aktualnie? Bo pobrałem i nie działa ale nie wiem czy to ja coś źle zrobiłem, czy po prostu już nie działa?

działa, ale na sporadycznych serwerach

Opublikowano

Siemanko. Działa może na PandoraMT2? Jeżeli nie to miałbym prośbę aby ktoś podrzucił działający na tym serwerze. Pozdrawiam.

Opublikowano

Ludzie co macie za problem sprawdzic samemu ? tylko pytacie czy dziala, dziala..

AW : Tego DMG uzywam dluzszy czas i mnie nie zawodzi :) dzieki za wymyslenie takiego czegos, polecam kazdemu :)

Opublikowano

Siema ;)

Czy moglbys go wstawic na inny serwer? Poniewaz z egofiles.com nie moge pobierac, gdyz mieszkam za granica ;/

A i czy dziala na dragonmt2?

z

gory dzieki za odp. ;)

Opublikowano

Powiem tak te DMG, które stworzył jest genialne więc można troszkę poczekać aż się ściągnie nawet z tego słabego hostingu.

Słabo się ściąga ale efekty widoczne w Metinie. ;d

Opublikowano

ja mam takie pytanie oraz prośbę, czy istnieje jakis dmg hack na rozpro u wp ? szukałem w necie i nie znalazlem, chodzi mi o to by to bylo dmg tylko na rozpro, nie na żadny inny skil na privki, mógł byś takie coś wykonać ?? bardzo bym prosil

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...