Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DINARY ZA FREE!!!!

dinary za free

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To tak, za cheat engine leca bany i on ingeruje w pamieciu wiec lipa nie trafiles. A co do sposobu dawida9 jest bardzo dobry:D ale ja mam tak ze ja spie a nie siedze i wciskam tak jak ty:D ja wstaje wyspany i ciesze sie dinarami. Niestety jutro rano nie bede mogl wam wrzucic screena bo nie spedzam nocy u siebie. lolek jakby nie patrzec to w pewnym sensie jest to free jezeli kupisz 1poradnik a masz wydawac co miesiac 48zl na golda to prosze bardzo:D ja nie nazekam, pozdro

@up widze ze kolega zna sie bardzo dobrze na allegro, i nie jest dzieckiem. I tak sie zgadza zresztajuz to pisalem allegro sie nie oszuka

Specjalista
Opublikowano

Panowie Jako nawiększy znawca CE na tym forum ... Oficjalnie ogłaszam , że dodawanie sobie dinarów jakimkolwiek Sposobem może co najwyżej spowodować kick'a przez sever...

Czemu? Bo liczba naszych dinarów jest aktualizowana co określony czas na głównym serverze... Sam sprawdzałem to wszelkimi znanymi metodami...

Zapytacie- "Ty i CE haha ale naap" Fakt faktem , że może to nie ja publikowałem poradniki z wszelkiimi trickami do CE ale były one w 100% napisane przezemnie ... I żal mi wspomnieć , że kilka osób w ten sposób dostało Warrock Private , zasługą innych...

Podsumowywując - Temat został wyjaśniony , jedyny sposób na zyskiwanie dinarów to przez kupno ich przez kredyty na oficjalnej stronie ... Każdy post nie wnoszący nic nowego do tematu zostanie uznany jako spam i posłuży jak doskonały argument do wystawienia komuś 20% lub bana 7 dni przez Moderatora Działu Warrock.

Poza tym- zły dział , reklamowanie innych forów , próba handlu lub reklamy własnej strony (tj. 40% tak minimalnie) na autora wysyłam reporta i temat uważam za wyjaśniony.

JH

Jebać Hydraulików! JH Na 300% Tylko Bóg może mi naprawiać rury! Only God can repair my pipes...

Dziś jest JP , jutro będzie JSP , a pojutrze JH!

Specjalista
Opublikowano

Ce-Cheat Engine

UCE- Unidentified Cheat Engine

LE- Love engine (głównie przeze mnie stosowane)

@Close plax plax

@edit Zapomniałbym jedyny sposób na free dinary to zmasowany atak hakerskiego Gówna albo dobrze przeprowadzona akcja terrorystyczno-włamaniowa do G1.

JH

Jebać Hydraulików! JH Na 300% Tylko Bóg może mi naprawiać rury! Only God can repair my pipes...

Opublikowano

cap hmmm ladne slowa, ale tak: free dinary chodzi mi o to ze nie musisz siedziec przy kompie a ci leca... tak jak podawalem przyklad przez noc wskoczylo mi 12k wiec niema sensu wydawanie kasy na g1

Specjalista
Opublikowano

Ból i cierpienie to pisz xdd wystarczy zrobić odpowiednie makro lub buta xD

PS: I tak masz Bana xD

JH

Opublikowano

masz racje ale to dziala wiec roblemow nie bedzie:D a pytanie do cap : za co mam bana??

w regulaminie jest zakaz reklamowania innych forum, i zakaz sprzedawania konta, hmmmm a moj link to tylko blog wiec nie zalicza sie do zadnych z tych zasad

Opublikowano

cytat z regulaminu.... więc : dinary za free juz wiesz za co ban ?? oto ten fragment:

15. Zakaz handlu czym kolwiek, albo za free albo do widzenia. To nie allegro

a to link do regulaminu:

http://www.mpcforum.pl/index.php?showtopic=9056

Pewien naukowiec z Argentyny dowiódł, że ludzie z małym ilorazem inteligencji czytają posty na forach, trzymając rękę na myszce.

Nie trudź się na jej zdejmowanie, już za późno ! ;)

Text best :P

Znawca
Opublikowano

Cap, mówisz jakbyś był moderatorem, rządzisz się, a to nie pomaga.

Co do CE, czy ja twierdzę, że przez CE można dodać dinary? NAUCZCIE SIĘ DZIECI CZYTAĆ ZE ZROZUMIENIEM. Napisałem, że kiedyś ktoś używał CE do wklejania broni, a nie, że go używa "dinary za free"

Poza tym Exodius1 ma racje i trzeba czytać regulamin do końca...

Opublikowano

Ok ale czy ja wam daje jakies linki do allegro? czy ja cos wam teraz sprzedaje?? to jest zwykla reklama, wiekszosc ma takie cos powstawiane w opisach wiec nie widze tutaj nic sprzecznego z regulaminem

Specjalista
Opublikowano

@2up kidzie jestem na tym forum tak dawno , że znam zasady tutaj panujące ... pozatym wiem o tej grze więcej niż cały funside...

@autor będzie miał warna lub bana za próbe handlu i nieznajomość regulaminu

@up reklamowanie blogów i for jest z tego co wiem niezgodne z regulaminem...i co myślisz , że oni nie dostali warna za to? ;]

JH

Opublikowano

Nie ma czegoś takiego jak darmowe dinary <.<

Gg 828754

Hackuje na Poland server ! I co mi zrobisz ? Gówno mnie to obchodzi ,że mieszkam w Polsce !

Niemcy i inne kraje też chcą pograć (są też ludźmi a nie "nie hackuj na poland") Niemcy też mają hakerów !

Dasz mi bana za to ? Ch** mnie to ! Zrobię nowe konto !

Nie piszę poprawnie po Polsku.Co cie to jak ja pisze? mój interes !

Opublikowano

Po co robicie spam?? ja was nie zmuszam do kupa, jezeli twierdzicie ze jest to nie mozliwe(chociaz mi dziala) to nie wypowiadajcie sie zalosnymi slowami: nie mozliwe................. oszust!!...............a napewno nie piszcie ze nieznam sie na wr

Opublikowano

Gosciu wez wyjdz z tego forum bo o ile dobrze wiem to regulamin mowi forum to nie allegro. I tak pewnie dasz ten sposob za 1 zl 100 osobom i juz masz na 2 premki ^^. A sposob pewnie i tak nie bedzie dzialal bo nawet nie chcesz dac ss. ZAL

Qzniar.gif

qzniar.png

Opublikowano

qzniarek brawo, pisze to juz 3 raz nie bylo mnie w domu wiec jak mialem to zrobic? i jescze jedno powtorze jakby nie dzialalo to bym nie wystawial na allegro, chyba logiczne czemu jest tak chronione ze szkoda slow i zadne przekrety nie przejda

Opublikowano

up^

Boże gościu...

Nie było Cię w domu doprawdy?

A ja bzykałem się z psem mówię wam jaka przyjemność

omg... każdy się domyśli, że to przekręt bo niby Cię w chacie nie było...

Nie czituję na Poland !

Legia to stara k...a, legia je...a jest.. Kolejorz rlz :D

Dobra przestaje spamować na forum :D

2ls8wso.jpg

Staram sie pisać poprawnie po polsku.

Pozdrawiam !

Opublikowano

Hehe fajne:P sadzisz ze dzwonie po uzytkownikach allegro;p hehe ale fajne

@ up no wiesz napisz do mederatorow czy moga zobaczyc z jakiego ip pisalem posty... wiekszosc jest z kompa w domu ale niech zerkna na dzisiejsza noc i posty:D ip komputera sie rozni hmm czyzbym naprawde nie spedzal nocy w domu?? (a przynajmniej nie w swoim) wiesz wyszlo tak ze ja nie jestem dzieckiem i nie siedze calymi dniami przed kompem ale mam tez inne o duzo ciekawsze rzeczy do ogladania

@down

Nie mowie ze niemasz racji, bo wszystko da sie oszukac hmm ale czy ja chce sie wkopac w jakies g***o i miec na karku mendy? juz szybciej bym to wystawial na zagranicznych aukcjach albo na polskich ale duzo mniej znanych

Opublikowano

Nie nie sądze...

Stwierdziłeś:

i zadne przekrety nie przejda

Więc ja ci chcę pokazać że się mylisz...

Wszystko co stworzone przez człowieka może być przez niego zniszczone...

07be881a3e09b3d3.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...