Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DINARY ZA FREE!!!!

dinary za free

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hahaha 100 osób musi to kupić. Fajny "chwyt marketingowy"

@edit

Czemu w nicku na początku mam "??" zresztą jak sami widzicie, nic przecież nie przestawiałem...?

Opublikowano

Opisz na jakiej zasadzie to działa, bo mi to wygląda na scam.

@up sygnatura

A ty nie pisz PoKEmoNeM, k NOOBIE?

@down

Opisz jak to działa.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

Hmm masz racje bo zostal ten sposob wymyslony przezmnie i kolege dziala w 100%, a nie mamy zamiaru ze kupi 1 osoba i wrzuci to na forum, juz woli to zostawic tylko dla siebie i bic ladne sumy.

@up jestes juz kolejna osoba ktora prosi o napisanie jak to dziala, a ja odpowiem to co zawsze wszystko bedzie w poradniku 15.stycznia:D pozdro

Opublikowano

@3xup

Ty też jesteś pic na wodę.

@2xup

Nie.

@top

Nie chodzi mi o to, żebyś pisał jak wszystko robić. Chcę tylko wiedzieć za co dostaje się te dinary.

Chcę również dowodu (ss na którym widać twoje pr0 evól bronie i kasę).

@down

K.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

Aukcja będzie 15 stycznia... Czytaj.

Km5iG.png

Opublikowano

Daniel ten spam mogłeś sobie odpuścić...

Reported...

@Topic

Nawet jeżeli ktoś zakupi ten poradnik to i tak kiedyś go wykryją...

I kasa poleci się je*ać...

07be881a3e09b3d3.jpg

Opublikowano

zal napisales free dinary w topicu

znasz regulamin free albo wypierdalaj

@

tak pewnie jak ktos kupi to poda poradnik taki :

1.Zrob priva rooma

2.zapros kolege

3.ustaw mape

4.ustaw na 1 runde, niech twoj kolega wcis nie ready w gornym lewym rogu ,a ty wcisnij start

5.niech ten kto jest w derberan niech podlozy bombe

6.ten kto jest w NIU niech rozbroi bombe

7.i tak 20 razy do 1 k

Opublikowano

10x9x8x7x6x5x4x3x2x1x up

Jesli autorowi tego poradnika w sylwestra petarda nie rozjebie reki albo czegos, to sie dowiemy czy to dziala ;] pl0x skonczcie spam.

Wszystko sie kiedyś kończy.
Znawca
Opublikowano

Wulgarne słowa nie, ale regulamin się kłania

"11. Zabronione jest ubliżanie innym ludziom."

Co do tego sposobu. Nie warto spamować, że nie działa, że to darmo powinno być, itp. Jeśli modowi/adminowi się nie spodoba i uzna, że łamie regulamin, pójdzie do kosza, jeśli nie to nie. Poza tym gadacie, że nie działa. Tak samo każdy gadał gdy ktoś przez CE wkleił broń. Prawie wszyscy się rzucili, że kłamie, że się tak nie da, a co się okazał? Poza tym jeśli będzie to aukcja na allegro, i okaże się to fake to przecież allegro bodajże zwracam jakaś sumę, chyba do 500 zł, tzn za 50 zł fake, dostajesz 50 zł(tak było kiedyś, wydaje mi się że jest dalej). Więc czekać spokojnie

Opublikowano

Free rzecz za ktora mamy placic... Chujnia

223yy6fv2.jpg

w527.png

C++ 100%

Pascal 100%

Delphi 100%

VB 100%

;]

Opublikowano

Ludzie nauczcie się czytać ze zrozumieniem! Aż się nóż w kieszeni otwiera jak pomyślę, że gram w warrocka z takimi ludźmi. Kolega napisał dinary za free, a nie "poradnik jak zdobyć dinary za darmo" za free. Czy to aż tak trudno zrozumieć i z tego powodu robić spam?! A allegro.pl ubezpiecza transakcje do 10.000zł za towar niedostarczony lub nie zgodny z opisem, więc, chcąc wystawić aukcję na allegro, jest uczciwy (albo bardzo głupi), bo w przeciwnym wypadku, jak owe 100 osób kupi od niego ten poradnik, uzbiera się spora suma i wielu poszkodowanych, a wtedy nie chciałbym być w jego skórze.

PS. Jak będzie aukjca, to prosze gdzieś napisać, bo sam chętnie kupię, bo te premki trochę drogie ;]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...