Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Candylongju

Merkon

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dajcie mi jakis fajny priv ktory jest ON i zeby exp szybko lecial

Tak gdzies x250 albo 500

Bo umre z nudow !:X

Pozdro

bez treści erotycznych w awatarze.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Mi sie w Chrome nie wyswietla czy tlumaczyc czy nie a nie umiem tego ustawic(kiedy mi sie wyswietlalo czy tlumaczyc czy nie)

P.S prosze o priva bo umre!!

Pozdro

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Pamietam taki serv : Belenus

kumple z klasy co (niby) umia grac exp x250 i zacieszaja 60lv to wiecie

podobno fajny zobacze tez oczywiscie ten elitemt2

pozdro

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

YYY dzieki za to masz oczywiscie za to ,,+'' ale ja nie mam opcji tlumacz ;D szukalem 5 mini nie ma ;D

ale licza sie checi ;P

Pozdro

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Skoro serw chwilowo off to chcialbym sie dowiedziec jakie sa ceny klejnotow z zamku i obsydianow. Bo troche ich mam i niewiem za ile je sellne

Opublikowano

Zal ... zmienili wyglad strony w Metin2mod.tk i nie wiem gdzie jest spis servow ;P

jak ktos wie to mile widziane u mnie wytlumaczenie gdzie sie ten spis znajduje ;]

Pozdro

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Kiedy będzie dzialać?

jeszcze nie było takiego długiego update!

Opublikowano

Na forum jest takie coś

Jak sugeruje tytuł, dziś wieczorem w 23 będzie "planowane ponowne uruchomienie serwera.

Przyczyna: Implementation.

Działanie to nie ma obecnie planowane zakończenie, które może potrwać kilka godzin po jej "zakończeniu ponownego uruchomienia" made post napisany wszystkie nowości.

Przepraszamy za niedogodności.

Personel CandyLongju.

Pomogłem?? Daj + i 5 : ))

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Kliknij a nie pożałujesz ;D

Opublikowano

już jest 14.20 i dupa ;/ OFF :<

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Opublikowano

Jak sugeruje tytuł, dziś wieczorem w 23 będzie "planowane ponowne uruchomienie serwera.

Przyczyna: Implementation.

Działanie to nie ma obecnie planowane zakończenie, które może potrwać kilka godzin po jej "zakończeniu ponownego uruchomienia" made post napisany wszystkie nowości.

Przepraszamy za niedogodności.

Personel CandyLongjuGM na candy longju z forum tak napisał.

Opublikowano

Se raczej nie padnie bo widać cały czas, że coś się dzieje na stronie bo raz ch1 jest On raz OFF.. a restart postaci - hmm... wątpie...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...