Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Candylongju

Merkon

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Specjalista
Opublikowano

Z racji tego ze wracam na candylongju a nie jestem w temacie moglby mi opisac czy cos nowego jest ? nie chce mi sie zabardzo przegladac 60 stron... a i czy jest nowa wersja spolszczonego klienta bo nie moge cos sie zalogowac na nim..

giphy.gif

Opublikowano

kolo stajennego w m1 jest ZIN

kliknij na niego i masz do wyboru

zwykly kon 100k

bojowiec 500k

militar 1kkk

(nie jestem pewien z cenami)

pomogłem? daj LAJKA

171_927997_229850387226167_3694117.jpg

Opublikowano

Siemka mam 100 obssadinuw misje u biologa do pamiątek i dalej mi więcej misji nie daje co robić bo chce oddać obssadiny

reflink

Opublikowano

@Hinol112 przecież masz wszystko opisane gdzie trzeba iść itp. w 2 poście tego tematu.

@By widzieć zinki musisz wgrać nowe pliki monster i monster2, mogą być z klienta CandyLongju lub

http://metin2mod.tk/

Zakładka inne "Atlantyda i moby"

xb4c9CP.png

Serwer, który sprawi, że przypomnisz sobie dlaczego zacząłeś grać w metina :) 

Opublikowano

Jest tylko możliwosc kupowania ryb po 50... na 105lvl i trzeba podac hasło brzmi ono board.candylongju.net albo isc na dt v2 i na pietro co jest Zniwiarz tam juz od 100 da sie po 50 kupywac ale moim zadaniem lepiej kupwac po 1 bo jak kupujesz po 50 to nie otworzy ci ich na raz tylko pierwsze 50 a kupuje ci cale eq paczek po 50ryb i masz eq w rybach i martwe i ta reszta nie ma gdzie sie zmiescic:D

81673720170170670144.png

"Tag by CreatiVe01''

Serwer:

CandyLongju:

Sura wp 119lvl OFF:D

Woj body 124lvl ONN

Opublikowano

@up

Chodzą od 10 do 20kk 1 sztk drożej się nie opłaca kupić\

@2up

Gdzie jest DT v2 i od którego lvla można tam wejść?

76561198032469690.png
Opublikowano

@piters13 DT v2 jest na ch2 i Ch3 (na Ch1 jest normalne DT jak na PL'u) , można wejść tam od 100lv.

@kacper.head1 już tak nie płacz to nie koniec świata . Daje Ci link do tematu gdzie pisze po włosku(wrzuć w transator i gotowe) dlaczego off . Z tego co mi przetłumaczyło będą robić coś nowego .

http://board.candylongju.net/index.php?page=Thread&threadID=10982

Opublikowano

" Jak sugeruje tytuł, dziś wieczorem w 23 będzie "planowane ponowne uruchomienie serwera. "

Wczoraj o 19 to napisał, w sumie, może translator źle tłumaczy ( na pewno ) ;d Więc, ee, dzisiaj o 23 włączą? ;o

Opublikowano

CH1 , CH2 , CH3 URUCHOMIONE ALE mam błąd podczas łączenia sie z serwerem działa komuś

CH1-CH3 są ON Tylko logowanie nadal OFF , powinni za jakieś 10-40 min włączyć (już tak raz było , jakieś 2 tygodnie temu)

Opublikowano

dlaczego serwer off?

Zbieram Minusy.Proszę o naciśnięcie czerwonego guzika.

adikkk11.jpg

Piszę poprawnie po

1286652807-U198706.png

Liczę na

minusik.png

Opublikowano

@up Trwają naprawy na serwerze , nikt nie wie ile będą trwać ale przypuszczam że z jakąś 1 godzinke jeszcze .

a może ktoś wie co robią na serwerze ??

Zbieram Minusy.Proszę o naciśnięcie czerwonego guzika.

adikkk11.jpg

Piszę poprawnie po

1286652807-U198706.png

Liczę na

minusik.png

Opublikowano

jeszcze chwile pewnie..

Pomogłem?? Daj + i 5 : ))

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Kliknij a nie pożałujesz ;D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...