Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bfh : Grupa

Mączka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ej koledzy co jest? Przyszla mi od Mąki na BFH wiadomosc, ze dodano mnie do Grupy, ale jak wchodze na swoja postac to nie ma pokazanego ze jestem w grupie MPC Forum, a moja postac byla aktualizowana. Akurat zostala zaktualizowana w tym momencie, gdy wszedlem na postac nie wiem moze musze poczekac 24h do nastepnego update, czy moze niepotrzebnie bralem "Dismiss" ??

Tu macie jak to wygląda: beztytuuhvj.jpg

21278_23_12_11_6_30_19.png

Opublikowano

Ej koledzy co jest? Przyszla mi od Mąki na BFH wiadomosc, ze dodano mnie do Grupy, ale jak wchodze na swoja postac to nie ma pokazanego ze jestem w grupie MPC Forum, a moja postac byla aktualizowana. Akurat zostala zaktualizowana w tym momencie, gdy wszedlem na postac nie wiem moze musze poczekac 24h do nastepnego update, czy moze niepotrzebnie bralem "Dismiss" ??

Tu macie jak to wygląda: beztytuuhvj.jpg

Jakbyś czytał temat to byś wiedział dlaczego nie jesteś w grupie !

Robiony był reset grupy wywalono wszystkich członków.

Opublikowano

Aha. A wiadomo kiedy ebdzie ten nowy clan? Czy moze juz jest? :>

21278_23_12_11_6_30_19.png

Opublikowano

Prace nad forum trwają ostro , samemu troche trudno ogarnąć ;p

1390144171-U592769.png

3x ExModerator Minecraft | ExModerator Battlefield | ExMentor | 2x Ex MPC Media Team | Gold Member | MPC Coders Team | ExMPC Modder | Combat Arms Private

Opublikowano

Tak , ale nie rozdwoje się ;p. Na razie robie forum

1390144171-U592769.png

3x ExModerator Minecraft | ExModerator Battlefield | ExMentor | 2x Ex MPC Media Team | Gold Member | MPC Coders Team | ExMPC Modder | Combat Arms Private

Opublikowano

Zrobiłem Strotrone albo raczej forum do naszego klanu ;].

Zapraszam wszystkich spełniających wymagania (są one tu i na forum) :

http://bfhforum.ugu.pl/

1390144171-U592769.png

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...