Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bfh : Grupa

Mączka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka , założyłem dziś grupe o nazwieGame Perfection...

Nasze logo :

sygnad.jpg

Jeśli masz 13+ lat , k/d 1.30 , 11+ lvl (to wymaganie będzie się zwiększać... )

http://www.battlefieldheroes.com/en/groups/73769

Mile widziani się gracze z BF

@13.10.10 18:36 reset grupy

@14.10.10 17:53 reset grupy

Podania składamy na :

http://bfhforum.ugu.pl/

__________________________________________________________________________________________________

1390144171-U592769.png

3x ExModerator Minecraft | ExModerator Battlefield | ExMentor | 2x Ex MPC Media Team | Gold Member | MPC Coders Team | ExMPC Modder | Combat Arms Private

Opublikowano

Jesteś . Jak będzie więcej wiary to postaram się zrobić TS

1390144171-U592769.png

3x ExModerator Minecraft | ExModerator Battlefield | ExMentor | 2x Ex MPC Media Team | Gold Member | MPC Coders Team | ExMPC Modder | Combat Arms Private

Opublikowano

Zrobie posta gdzie będę dawał dopisek że pryjęty ok.? Żeby nie było spamu

@ZiolkoJr

Przyjęty

@mati11_30

Przyjęty

@Pro kiki Junior

Przyjęty

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Proszę pisać kto chce dołączyć w temacie na MPC.! Jeden mi wysłał zapytanie czy może dołączyć ale nie wiem kto to...

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Kto to z was : NicNieMam , warkrocz i kurwiszona. Mają czas do dziś wieczora żeby powiedzieć kim są jak nie napiszą posta podanie odżucone...

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Spoko ;p. Wiem że sam nie ogarne ;p. Zaraz dam informacje na PW i jaka nazwa ma być.?

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Kto jest za nową nazwą

No.1 Team PL lub coś w tym stylu.?

1390144171-U592769.png

Opublikowano

W No.1 tylko osoby z mpc forum i może jacyś kumple ale musze być uprzedzony ;p

1390144171-U592769.png

Opublikowano

ja jednak wolę nazwę MPC Forum

bez żadnych bajerów, bo ma być to nazwa użytkowników, przy okazji nakłaniająca do użytkowania z forum lub chociaż na nie wejścia ;p

Opublikowano

No masz grać tylko royalami

1390144171-U592769.png

Opublikowano

asdasqu - nie chcę Ci nic mówić, ale to nie są Niemcy ogarnij się - to są National i Royal a nie Niemcy i Alianci jak to niektórzy pierdolą. Są Royal i National każdy gra tym kim chce, bo nikt nikogo nie zabijał i koniec. Ja lubię grać Nationalami jak i Royalami jeśli mnie wyjebiecie za to z klanu to was pierdolę, bo kurwa nie ma Niemców tej grze.

JEŚLI POMOGŁEM - DAJ MINUSA!

Opublikowano

Jutro po 12 godzinie

1390144171-U592769.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...