Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Iphone Czy Ipod? :)

UppsiK

Co kupic?  

42 użytkowników zagłosowało

1. 1. iPhone czy iPod

• iPod
      12
    • iPhone
      30

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 53
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@Up mi chodzi o iPoda touch :D

Jeszcze sie nie zddecydowalem. Jak ktos moze niech powie czy ipod ma WSZYSTKIE takie same funkcje co iphone (wiem ze nie moze dzwonic.)

ale ma wifi gps itp?

;)

Opublikowano

Ja właśnie zbieram na iPoda touch 4G. Miałem wersję 3G to miała Wifi ale nie było GPS ten 4 ma jeszcze kamerkę więc będzie miodzio :D ja polecam iPod ;) nie wiem jak z gps ale wifi jest :P

Moja galeria:

ZZN1o2Z.png

Tą niezaprzeczalnie piękną grafiką uraczył mnie użytkownik Atacama

Urban Exploring, fotografie z różnych opuszczonych miejsc :)

Opublikowano

Jak już to iPhone, aczkolwiek lepiej kupić za to Nokię 5800 (albo jakiś odpowiednik).

Najważniejsze WiFi, Aparat jakiś w miarę (3MPx+), Dotykowy (na lekcji łatwiej używać).

Do tego jakieś bajeranckie słuchawki i starcza.

Budowniczy
Opublikowano

iPhone to iPod z dodatkową funkcjonalnością telefonu. Odpowiedz sobie sam.

Krótka legenda...

iPod > jakiekolwiek urządzenie odtwarzające muzykę

iPhone > jakiekolwiek urządzenie zapewniające telekomunikację.

iPhone = iPod + Telefon + Kamera

iPod Touch = iPod Touch...

Fanboy Apple :D

Ładnie wytresował Cię Steve Jobs, każąc płacić Ci za ich produkty kilkukrotne rzeczywiste wartości, które na dodatek swoją jakością odstają od konkurencji i pozostawiają dużo do życzenia :D

Opublikowano

Krótka legenda...

iPod > jakiekolwiek urządzenie odtwarzające muzykę

iPhone > jakiekolwiek urządzenie zapewniające telekomunikację.

iPhone = iPod + Telefon + Kamera

iPod Touch = iPod Touch...

Opublikowano

Ja mam ipoda toucha 3g 32gb bo ma takie same "wnętrznosci (proc, ram)" jak 3gs a kosztował mnie o 1800zł mniej od 3gsa. Nie ma lepszej mp4 niż ipod touch. ;] Co do telefonów iphone może rywalizować jedynie z HTC.

Opublikowano

Wiadomo, że lepszy IPhone, ale i tak bym wolała jakąś Nokie lub jak chcesz mieć coś lepszego to HTC, jeżeli już Ci chodzi o dotykowy. Słyszałam dużo opinii, że często są problemy z ekranem w IPhonie i też to nie jest taka tania sprawa z jego naprawą. IPhone jest typowo dla szpanu według mnie :D , ale to już zależy od Ciebie ;P

League of Legends | Cherríe | Support | EU Nordic & East

Opublikowano

Mam iPoda i jestem z niego zadowolony. Jednak wiem że na iPhonie jest więcej opcji. Jeśli będzie cie stać na taką zabawke jak iPhone to kup. Jeśli wolisz narazie coś prostrzego to iPod Touch. W jedno i w drugie musisz kase ładować żeby móc w pełni korzystać więc to większej różnicy nie robi. do iPoda jak znajdziesz sobie odpowienie programy mozesz dzwonić, smsować itp. tak samo jak na iPhonie wiec wg. mnie kupować iPhone to głupota ^^. Ale to jest moje zdanie. Jestem człowiekiem dla którego komórka to ZUOOOO. Poprostu nie trawie tego jak ludzie siedzą przed tymi fonami i wklepują paluchami litery. Ja wole prostą klawiaturke i gadu gadu (ew. bramka sms)

Tyle ode mnie. Pozdro.

90560.jpg

Zanim starość napełni Wasze domy

My będziemy pierwsi - przyjdziemy po kryjomu

W debilnych kostiumach ze sztucznymi rzęsami

Przyjmiecie nas ze strachem z otwartymi oczami

Zobaczcie to wszystko czego się boicie

Ciosy i ostrza odmienią Wasze życie

Zniszczą sen o komforcie - Nowego Chrystusa

Zakrwiawione głowy przestaną się ruszać

• 1 miesiąc temu...
Gość WhiteSTAR1906
Opublikowano

Oczywiście, że Iphone, w zależności jaki budżet masz do wykorzystania :)

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Taka jest prawda. Iphone 4 kosztuje koło 2k zł, a Ipod 4 1000zł, a różnicą jest część umożliwiająca dzwonienie/pisanie sms i aparat o łącznej wartości 150zł.

Innym razem.

Opublikowano

kupywał

Oh dziecko,

Ogólnie iphone może ci się bardziej przydać niż ipod. Bierz Iphone i kropeczka. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...