Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Iphone Czy Ipod? :)

UppsiK

Co kupic?  

42 użytkowników zagłosowało

1. 1. iPhone czy iPod

• iPod
      12
    • iPhone
      30

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wlasnie dostalem sie do nowej pracy i pomyslalem sobie ze kupie uzywanego iPhone'a ale zobaczylem iPoda touch kolegi ^^

No i teraz mam do was pytanie:

Co kupiec? iPhone 3/4 czy ipoda touch (bez kamery itp.) ?

A i co jest lepszcze iPhone 3 czy iPod (ten bez kamery xD)

3-majcie sie! :)

@Edit: Dodalem ankiete.

;)

• Odpowiedzi 53
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

iPod - przenośny odtwarzacz multimedialny.

iPhone - kieszonkowe urządzenie, oparte na systemie operacyjnym iOS mające pełnić funkcje telefonu komórkowego, platformy rozrywkowej, i komunikatora internetowego. Urządzenie posiada także wbudowaną przeglądarkę internetową Safari Mobile umożliwiającą przeglądanie niektórych zasobów sieciowych.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

Mam iPoda touch 1 serii, przyjemne urządzenie do siedzenia w necie, oglądania filmów i słuchania muzyki, ale grosza bym za to nie dał (wygrałem go w konkursie).

iPhone to prawie to samo tyle, że możesz pisać smsy i dzwonić.

Opublikowano

Jedynym dotykowym telefonem jaki miał bym kupić jest własnie iphone. [z tych bez klawiatur qwerty] Ma świetny [tak jak i ipod touch] interfejs. Brałbym iphona.

U nas cena tej zabawki jest nieproporcjonalna do zarobków ludzi i ceny innego sprzętu. Ale jak Cie stać, to bierz.

OFC można pisać, że HTC lepszy omygy omygy omygy. Ale produkty Apple mają świetny interfejs, są proste, na iphona są dobre gry etc. Zbieraj na Iphona 4 [dość drogi jak na zabawke, ale coś za coś]

They see me trollin'

They hatin'

Opublikowano

Kup i to, i to

Na stadionie na pewno oba sa za 100 zl each

albo to albo to...przeciez iphone to ipod+telefon

nie zastanawiaj sie i bierz iphona, ale tego najnowszego, co prawda cena jest wysoka, ale sprzet jest naprawde swietny.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Jak masz jakąś kome do dzwonienia i smsowania to bierz ipoda toucha , jest dużo tańszy a funkcje ma dokładnie takie same jak iphone tylko właśnie nie można dzwonić i pisać smsów no i kamera która w 4 jest naprawde dobra

Opublikowano

nie kupuj z apple tak? o.O Chyba piorun Cie je... W Szwecji iPhone to najpopularniejsza ''koma'' bardzo dużo bajerów i dobra zabawka.

iPhone

@down

Ludzie biorą na abonament, i uwierz mi, że są takie same ceny... Tylko inne zarobki oczywiście.

Opublikowano

Bo w szwecji może nie kosztuje tyle co w polsce i każdy może kupić.

Dla mnie IPOD, ponieważ telefon już mam, który spełnia moje wymagania.

nie będę wypierdalał z tego forum. Nie przeczytalem tresci tematu, leci raport za flame. Mam też twoje ip, wiec spodziewaj się jutro o 18:00 napadu na chate. Jusz stary nie zyjesz. Radze wyjechac do innego kraju, bo cie znajde.

Opublikowano

Nie kpuj tego gówna po 2 miehach się rozwala

AjFon jest dobry puki się nim nie rzuca ;f

Miałem okazję pobawić się ajFonem 3 - świetna i intuicyjna obsługa (widzę sprzet pierwszy raz na oczy a od razu wiem, gdzie co jest). Cud miód.

Bym se go kupił, ale cena przewyższała mój budżet :)

roomy.png

Wczoraj do ciebie nie należy. Jutro niepewne... Tylko dziś jest twoje.

Opublikowano

Jezu co wy macie do apple , servis zajebioza . Zepsuł mi sie iPod po wgraniu jailybraika ( czy jakoś tak ) a potem zainstalowaniu najnowszego os . Wysłałem do serwisu i dostałem nowiutkiego ipoda z najnowszym os .

Opublikowano

Dla mnie Iphone lepsze ale nie kupuj produktów apple

Nie kupuj produktów z lidla.

Apple ma zajebiste bajery, nie wiesz to się nie udzielaj.

Opublikowano

Szukasz telefonu - Iphone

Szukasz odtwarzacza muzyki Ipod

Sam bym wybrał ajfona

ale jak to mówią ajfon srajfon

za drogi biznes moim zdaniem ;P

userbarwb.png

Nigdy nie kłóć się z głupcem, ludzie mogą nie dostrzec różnicy.

Nie bój się wystąpić przed szereg, potem może być już za późno.

Opublikowano

Ta mam 15 lat ale juz zaraz 16 i dostalem prace u kolegi sasiada ;)

Co wy macie do produktów apple? o.O

btw. mieszkam w danii i tam prawie wszyscy maja ajfona xD

To nie lepiej spytać kogoś w Danii czy poleciłby ci Iphon'a?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...