Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Podzielenie ZakłAdki Battlefield

Mączka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema , mam dziś propozycje by podzielić nasze forum o BattleField na 2 części battlefield : "BattleField Bad Company 2" i "BattleField Heros" .?

Robi się coraz większy bałagan ze względu na coraz większą ilość tematów... Podzielenie na te 2 pod zespoły pozwoliło by nam łatwiej się odnaleźć.

Jeżeli jesteś na tak to napisz lub daj -

1390144171-U592769.png

3x ExModerator Minecraft | ExModerator Battlefield | ExMentor | 2x Ex MPC Media Team | Gold Member | MPC Coders Team | ExMPC Modder | Combat Arms Private

Opublikowano

No to zrobić osobną dla BFH

1390144171-U592769.png

3x ExModerator Minecraft | ExModerator Battlefield | ExMentor | 2x Ex MPC Media Team | Gold Member | MPC Coders Team | ExMPC Modder | Combat Arms Private

Opublikowano

Jestem za tak.

@edit

Po dokładnym przemyśleniu sprawy jestem za nie. Przecież w BC2 jest strasznie mało postów praktycznie cały dział Battlefield jest o BFh więc nie czuje takiej potrzeby ;)

Opublikowano

Wystąpiłem o prośbe do Global Medatorów o podzielenie na te 2 podzespoły ;] . Czekam na odp

@edit

Propozycja została przyjęta do przemyślenia ;p

1390144171-U592769.png

Opublikowano

@Up

jeśli już ma być dzielenie proponowałbym dopisać do Globa żeby było dokładnie podzielone na Battlefield Heroes i BF Bad Company 2 i jeden następny na całą resztę BF'ów czyli BF2, BF2142 itd.

Opublikowano

Ja oczywiście jestem za! Ułatwiłoby to szukanie tematów i zaoszczędziło cenny czas.

Poza tym jest rzeczywiście straszny bałagan na forum, bo praktycznie co 1-2h jest zakładany nowy temat.

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

jestem za w 100% bo to jest kurna smietnik

widze temat "nowy hack do bfa"

skąd ja mam do huja wiedziec do jakiego BFa to jest

a jesli tak zrobic to lepiej jesli bedzie

Battlefield:Bad Company 2

Battlefield 2

Battlefield 2142

Battlefield Heroes

Inne BFy

to tyle , bo tu jest smietnik i musze przegladac po 20 tematow i tylko 2 tematy na 20 mnie interesują

Opublikowano

Też jestem za, najlepiej gdyby był podział na te najważniejsze serie jak to jest w sekcji Call of Duty.

Chcesz zarobić na własnym cheacie/bocie? Pisz na PM

Cracking, analiza programu/strony, boty (także web), cheaty

kwoh2cmd.png

Opublikowano

Jestem za ale tak jak już kilka osób wcześniej napisało aby był podział na BF:H i całą resztę Battlefield'ów, bo jakby nie było od premiery BC 2 już trochę czasu minęło i coraz mniej tematów dotyczących tej gry powstaje

Mariuszw13.png
Opublikowano

nie wiem co wam przeszkadza w tym wyglądzie. po prostu wg. mnie było by lepiej gdyby zostało tak jak jest...

a co do tego "śmietnika" to to jest także wasza indywidualna wina... jeśli chcecie porządku sami o niego zadbajcie będziecie wiedzieć

w którym temacie i kiedy została dana odpowiedź, a w którym nie...

oto przykład

http://img44.imageshack.us/img44/9643/11416526.png

o tak, a teraz wszyscy zawistni którzy nie pozwalają innym wypowiedzieć własnego zdania, zminusujcie pokażcie że jesteście takimi noobami...

oczywiście nie mówię o wszystkich ale od pewnego czasu już przy-obserwowałem i nie wiem dla czego rodzi się tutaj taka nienawiść...

jestem pewny, że nie otrzymam ani jednego + ;/...

@edit

o dziękuję chociaż tej jednej rozsądnej osobie która mimo wszystko pewnie zdanie

na ten temat ma odwrotne ale potrafi docenić cudzą decyzję i ją uszanować...

@down

też tak czasem mam ;)

kiedyś mi go oddasz B)

Gość Klaus aka Black
Opublikowano

@Up. Popieram. Czytajcie nowy regulamin .. Dobrze wam radzę.

@Co do UP. Sorrki xD miał być plus a kliknąłem jakoś przypadkiem minus xD

Opublikowano

a według mnie zamiast podzielenia forum wolałbym wprowadzić taką zasadę mianowicie

jeśli tworzysz temat do BF:H to w tytule na samym początku musi pisać np. [bF:H]

i etc. z innymi bf'ami

Dziękuje dobranoc pozdrawiam fanów "Radio Maryja"

@down

właśnie zobaczyłem i sorki za spam

VG9vZ2VfX19ldW5lX19fMzgwX19fTlVMTF9fXzNfX18xMDBfX19ub25lLnBuZ19fXzhfX18xX19fMDAwMDAwX19fc29sbw==.png
Gość Klaus aka Black
Opublikowano

@Up. A czytałeś nowy regulamin? (Dodatek do starego)

Opublikowano

@@@@

Ze względu na dodatek do regulaminu

http://www.mpcforum.pl/topic/228942-regulamin-dodatkowy-do-starszego/

uważam, że problem z podziałem został rozwiązany... jeśli użytkownicy będą się do niego stosować nie powinno być problemów ;)

/// Temat do zamknięcia.

• 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...