Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tutorial] Instalacja I Obsługa Agbot'A

mtz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 94
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Pomocnik
Opublikowano

Mam pytanie czy agbot ma funkcję auto q i czy działa przy oddawania q na joba(lvl)

Tak jest taka opcja, tylko aby działała, trzeba najpierw odpowiednio nagrać skrypt.

W sumie nie jest to takie trudne, postaram się to później wyjaśnić, a teraz kładę się spać :)

/Dobranoc

_____[brotherHooDz]

_ Chief General Dicas

Lv 110 | Bicheon / Cold / Lightning

_________CLICK

sig2.gif

• 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

siemka, czy agbot jest czystym botem?

Bo 2 lata temu uzywajac agbota pobierajac z rev6 swieze instalki zostalem zhakowany, pobrawszy keylogera wraz z nowa wersja agbota.

Ktos uzywa go od ponad pol roku i jest spokoj?

Opublikowano

Witam , jak odpalam AgBota najnowszego teraz jaki jest na oficjalnej stronie i jak mam już włączonego NuConnectera i wlaczam ag bota to pokazuje sie searching po czym te dwa błędy ... może mi ktoś pomóc ?

post-66409-0-67962300-1305637450_thumb.png

post-66409-0-64452500-1305637461_thumb.png

Jeślli widzisz błond w tym co napisałem znaczy rze zrobiłem go celowo : ))

Opublikowano

@Dżaga bierzesz opcje config i tam masz opcje "Monster type to attack" i po prostu odchaczasz Giant (chyba ;p) . Ale spróbuj.

HAHAHAHA

!! ICH BIN PRO !!

l_Maiister_l.png <------Gap -5 102k sp :))

Pomocnik
Opublikowano

Witam , jak odpalam AgBota najnowszego teraz jaki jest na oficjalnej stronie i jak mam już włączonego NuConnectera i wlaczam ag bota to pokazuje sie searching po czym te dwa błędy ... może mi ktoś pomóc ?

Uruchamiaj agbot.exe jako Administrator (prawym -> Uruchom jako Ad...)

jezeli nie pomoze to zainstaluj libraryfiles, gdzies byly na forum,, na pewno cos musi pomoc ;)

_____[brotherHooDz]

_ Chief General Dicas

Lv 110 | Bicheon / Cold / Lightning

_________CLICK

sig2.gif

• 4 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
  • 4 tygodnie później...
  • 3 miesiące temu...
Opublikowano

Witam, mi natomiast AGBot nie chce chodzić... Wszystko robię, ładnie idzie, do momentu odpalenia AGBota. Włączam go, i pojawia się okienko Security Version Verification, czekam i czekam a bot nie chcę się odpalić. Miał ktoś już podobny problem? Dziękuje za odp.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

pojawia mi się błąd że brakuje MOp.txt a pozniej, jak wlączam silka, komunikat o inspekcjii silka... what wrong?

35645604mp3.png

weed-marijuana.jpg

Opublikowano

pojawia mi się błąd że brakuje MOp.txt a pozniej, jak wlączam silka, komunikat o inspekcjii silka... what wrong?

Wydaje mi się że musisz usunąć folder data a datar zmienić nazwe na "data" oczywiście w folderze bota

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Mam pytanko... dlaczego po zabiciu moba pokazuje invalid target i leci do nastepnego? Czesto to zwalnia bota...

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Witam.

Nie mogę pobrać AGbota z oficjalnej strony.

Na 2 komputerach, podczas pobierania, informuje mnie, że nie można odczytać pliku źródłowego i należy skontaktować się z administratorem.

Co więcej NOD wskazuje konia trojańskiego.

Opublikowano

nie chcesz nie pobieraj twoja decyzja ale to jest free bot nie oczekuj że będzie czysty i najlepszy mi kiedyś antywirus blokował pobieranie

rusiaplpng.jpgruzapl.pngjolixoss.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...