Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tutorial] Instalacja I Obsługa Agbot'A

mtz

Rekomendowane odpowiedzi

Pomocnik
Opublikowano

wchodzilem na zeus

Jaki posiadasz system? Ilu bitowy? Czy możesz się normalnie, bez problemu, logować na czystym silku bez mediapatchera? Od kiedy występuje błąd?

_____[brotherHooDz]

_ Chief General Dicas

Lv 110 | Bicheon / Cold / Lightning

_________CLICK

sig2.gif

• Odpowiedzi 94
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Pomocnik
Opublikowano

ahh... teraz to coś bot silka mi nie wykrywa.. :/

Czy masz założony job-suit? Jeżeli tak to zdejmij go, aktualnie występuje błąd, że bot czasem nie działa z założonym suitem. Myślę, że niedługo wyjdzie poprawka.

Także jeżeli Ciebie to nie tyczy to sprawdź czy dobrze spatchowałeś sro. Możesz wrzucić plik mediapatrzer do kataologu sro, który używa agbot i potem patchować by być pewnym, że dobry patchujesz katalog.

_____[brotherHooDz]

_ Chief General Dicas

_________CLICK

sig2.gif

Opublikowano

Jaki posiadasz system? Ilu bitowy? Czy możesz się normalnie, bez problemu, logować na czystym silku bez mediapatchera? Od kiedy występuje błąd?

Win xp SP3, 32 bity, W silka nie gralem szmat czasu , ale przypomnialo mi sie ze mam postac na zeus, bez bota moge logowac sie normalnie, kiedys bocilem ciagle, roznymi botami (ag botem tez) i wszystko bylo w porzadku, chcialbym wybocic ta postac, bo przeciez nie bede recznie gral.

everythingfou - sprawdź to.

Pomocnik
Opublikowano

Jak coś zgłoszę ten błąd i zapewne w nastepnym release powinno śmigać. Ogolnie przypuszczenia padają na nuconnector. Tak więc po wciśnięcu Connect pojawia się okno z bug reportem?

_____[brotherHooDz]

_ Chief General Dicas

_________CLICK

sig2.gif

Opublikowano

Jak coś zgłoszę ten błąd i zapewne w nastepnym release powinno śmigać. Ogolnie przypuszczenia padają na nuconnector. Tak więc po wciśnięcu Connect pojawia się okno z bug reportem?

Dokladnie.

everythingfou - sprawdź to.

Opublikowano

Zrobilem wszystko co trzeba i przy wbijaniu juz na server dostaje "crasha" czyli znaki zapytania i to za kazdym razem.

ma ktos jakis pomysl co to moze byc?

• 4 tygodnie później...
Pomocnik
Opublikowano

Jeszcze nie weszła taka opcja

_____[brotherHooDz]

_ Chief General Dicas

_________CLICK

sig2.gif

• 2 tygodnie później...
Pomocnik
Opublikowano

wchodzilem na zeus

Za niedługo (za godzinke pewnie) wyjdzie fix. Więc daj znać czy bot będzie Ci działać.

To samo Tonus :)

_____[brotherHooDz]

_ Chief General Dicas

_________CLICK

sig2.gif

Admin Cienia
Opublikowano

Skąd wiesz że ~~za godzinkę ? ;> Trzeba czaić się po prostu na ich stronie.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Pomocnik
Opublikowano

Aktualnie wystąpił błąd z poprawką, gdyż akurat ona działała na Mena server, ale przy innych wyskakiwał błąd. Czyli wszystko odwrotnie. Dlatego poprawka będzie opóźniona.

_____[brotherHooDz]

_ Chief General Dicas

_________CLICK

sig2.gif

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Może mi ktoś podać swoje gg, kto dobrze zna się na tym bocie.

I powiedzieć co i jak bo nie mogę tego ogarnąć.

Proszę za pomoc będą +

Piszę co myślę

100 Post Done

200 Post Loading

300 Post Loading

400 Post Loading

500 Post Loading

Pomocnik
Opublikowano

Siema zrobilem all tak jak tutaj ale nie wykrywa mi postaci , ciagle przy Charze jest PlayerName. O co wlg chodzi i jak to naprawic?

Skopiuj plik mediapatcher.exe, wklej do katalogu z gra (sro ktore uzywasz do agbota), nastepnie odpal.

_____[brotherHooDz]

_ Chief General Dicas

_________CLICK

sig2.gif

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Mam problem gdy włączam silkroada już wyskakuje mi błąd oto on:

Microsoft Visual C+++ Runtime Library

Runtime Error!

Program : D:Program Files/Silkroad/Silkroad.exe

R6002

floating point support not loaded/.

WTF? Co zrobić? wszystko robię jak w instrukcji

blad.bmp

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Pytanie, co powinienem zrobić? Żeby bot mi podnosił soxy, te wszystkie niebieskie skrzyneczki z których są itemy + str/int itd, bo podnosi wszystko z wyjątkiem tych rzeczy, pomoże ktoś? I jak by dało radę ustawić żeby podnosił np tylko cotton? Podnosi wszystko :( ale tych rzeczy nie, i właśnie chciałem ustawić żeby podnosił tylko te niebieskie skrzynki i potiony, bo golda to podstawa. Po za tym zatrzymuję mi się na drzewie, ale zbyt długo czeka na zmiane targetu, to trochę uciążliwe jak załączy berka to przez cały jego trwania stoi pod drzewem. Dodam tylko że mam windowsa 7, nastepna sprawa, jak bot mi umrze nie teleportuje się do miasta, i nie kupuje rzeczy. Jak się teleportowałem recznie, to stał w miejscu, mimo że hunting był włączony itd

Pomocnik
Opublikowano

Pytanie, co powinienem zrobić? Żeby bot mi podnosił soxy, te wszystkie niebieskie skrzyneczki z których są itemy + str/int itd, bo podnosi wszystko z wyjątkiem tych rzeczy, pomoże ktoś?

Podnoszenie SoXow mozesz ustawic w AGBocie -> Zakladka Item -> Seal (Rare), w sklad tego wchodza takze elixiry advanced sox. Scrolle o ktorych mowisz powinny byc domyslnie ustawione na podnoszenie.

I jak by dało radę ustawić żeby podnosił np tylko cotton? Podnosi wszystko :( ale tych rzeczy nie, i właśnie chciałem ustawić żeby podnosił tylko te niebieskie skrzynki i potiony, bo golda to podstawa.

Jezeli danego itemu nie mozesz przypisac grupie w zakladce Item lub pozbyc sie z uciazliwego podnoszenia -> Wejdz w zakladke inventory -> poszukaj tam tego itemu, ktory sprawia Ci klopot -> kliknij na niego prawym przyciskiem -> Block / unblock item from being Pickup -> Block this item from being pickup

Po za tym zatrzymuję mi się na drzewie, ale zbyt długo czeka na zmiane targetu, to trochę uciążliwe jak załączy berka to przez cały jego trwania stoi pod drzewem.

Niestety w tej sprawie narazie nie ma duzego pola do popisu

nastepna sprawa, jak bot mi umrze nie teleportuje się do miasta, i nie kupuje rzeczy. Jak się teleportowałem recznie, to stał w miejscu, mimo że hunting był włączony itd

Upewnij się, że w zakladce Teleport masz ustawione "On death, return to town"

W tym wypadku gracz zostaje przeniesiony do miasta tylko wtedy gdy umarl podczas bocenia, dochodzenia do spota lub oddawania questa.

Nie jestem pewny czy w job suicie bot robi repota. Wiem ze otwiera walking script. Jeszcze oblukam w wolnym czasie.

_____[brotherHooDz]

_ Chief General Dicas

_________CLICK

sig2.gif

Opublikowano

dzięki zastosuję się do tego. Sprawdź jak możesz, bo ustawiałem żeby sprzedawał wszystko oprócz potionów, to i tak po ręcznym powrocie stał w środku miasta. Nie wiem, ja sam spróbuję pokombinować. Ciekawi mnie tylko kiedy ten maintenance się skończy, trwa już 2 dzień.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...