Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomożcie ( Pamięć Ram)

SirMarthes

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Skoro masz 2x 512mb to może masz uruchomiony dual channel w biosie.

Spróbuj wypiąć te 2 kości ktore masz i włożyć tylko te nową jak zadziała to wyłącz dual'a w biosie

Opublikowano

Skoro masz 2x 512mb to może masz uruchomiony dual channel w biosie.

Spróbuj wypiąć te 2 kości ktore masz i włożyć tylko te nową jak zadziała to wyłącz dual'a w biosie

jak ma kurwa włożyć kość której nie obsługuje płyta główna? pomyśl troche człowieku.

1285279961299.gif
Opublikowano

Twoja płyta obsługuje max.533 mhz !

Jak ty chcesz włożyć 800mhz do płyty która obsługuje max 533 mhz?! EPIC FAIL.

spake.png

Sygnaturkę wykonała KisuShite

take a gun and count to three...

windows7_userbar10.gif

45180.gif

Opublikowano

Co za kraj. Byłem znowu dzisiaj w tym sklepie i zacząłem mówić, że mi nie działa, a facet gada, że to wina kompa i żeby do nich kompa przynieśc.hahaha

Co mam teraz zrobić? Kasy mi na 100% nie oddadzą, a 80zł zawsze sie przyda. Sprzedać ten ram na allegro?

Opublikowano

Co za kraj. Byłem znowu dzisiaj w tym sklepie i zacząłem mówić, że mi nie działa, a facet gada, że to wina kompa i żeby do nich kompa przynieśc.hahaha

Co mam teraz zrobić? Kasy mi na 100% nie oddadzą, a 80zł zawsze sie przyda. Sprzedać ten ram na allegro?

to przynieś do nich kompa i zobaczymy co Ci informatycy zrobią. Jak będą chcieli żebyś im płacił to powiedz, żeby oddali Ci co twoje i nic nie ruszali.

1285279961299.gif
Opublikowano

@up

Nie chcem do nich kompa nieść bo znając życie będą go trzymać 3-5 dni... A tak poza tym to wogle by sie sprzedał ten ram na allegro za jakieś 80zl? Czy nie ma sensu nawet wystawiać?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...