Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Wojownik Potęga Czy Słabość

adu2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Raczej słabość :/

Chyba, że ma bardzo dobre EQ i amulety.

Słaby jest dlatego, że prawie każdą profesją można go rozwalić.

Woj jest w stanie coś zrobić tylko wtedy, gdy do kogoś podejdzie lub, gdy uda mu się siekierka i podejdzie.

W innym przypadku to lipa :/

Osobiście to nie polecam gry wojem.

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Ja tam gram wojem i nie narzekam, serio. Mam 57 lvl ciągle rośnie, eq na poziomie +16/17. Ostatnio pojedynkowałem się ze znajomą - 64 lvl czaro :D. Na 6 starć, 4 wygrałem. Z łucznikiem jest owszem trudniej, ' szybki ruch ciała ' , oślepi i woja nie ma, ale od czego jest skill z uwolnieniem się od złych mocy? :P . Odkąd go używam żaden łucznik (stosowny poziom wroga) nie jest mi straszny.

Opublikowano

wojownik 1h z tarczą jest bardzo dobry do PvP, stun potem, blokada umiejętności, topór... i przeciwnik nie żyje. Wiadomo trzeba to przecwiczyć, by móv być w tym mistrzem i każego pokonać

Opublikowano

Wojownik wlasciwie ma cienko z kazda postacia, no chyba ze ma sie taki fart do missów jak ja... co rmc to dobry jest tylko 1 vs 1 i z dobrym eq

(Mowie tutaj o ludziach ogarniających swoje postacie w wyzszym stopniu... ^^)

Opublikowano

nie zgodze się z wami koledzy wój to potęg fakt faktem z łukiem nei ma szans na 10 pojedynków kładłem kolege 10 razy z odbiciem dostawałoslepe i lezy ale jak woj jest ogarniety i nie ma misów to ze stuna cie nei wypuśći a sam moze stuny sobie zdejmować zwłąszcza jak ma dobrą kusze to inne postacie leża i kwiczą niech kapłan albo czaro podskocza do woja a nie wyjda cało (jak mają podobne eq +)

Opublikowano

Niekoniecznie wojownik musi być słaby. Co prawda żaden z wojowników Aderii nie przeszedł do finałowej ósemki, to jednak gdy się odpowiednio go rozwinie i będzie miało dobre eq to jest szansa na pokonanie kogoś (mnie się udawało zabić 4 Deriony przed zaliczeniem jednej gleby)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...