Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mtangelo1978 [Pl] [Dedyk]

1o2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mógł raty zwiększyć, a nie wyłączać ;xx

Ryzen 5 3600 | SPC Grandis 2 | MSI B450 Gamming Plus MAX | Crucial Ballistix Sport LT 2x8GB 3000Mhz CL15 | Palit GTX1070 Super JetStream 8GB | Adata XPG S11P Pro 512GB + Crucial 1TB | SPC Supremo FM2 650W | SPC Pax M70 | Dell U2312Hm + Dell U2413f | Zowie FK1 | CMStrom Quickfire Ultimate Brown | Samsung S21+ | Dell Vostro 3560

• Odpowiedzi 70
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

reje sie muli

!!!Jeżeli NIE lubisz Justina Biebera(Bimbera) to daj mi +'ika ;)

POWIEDZ NIE GEJ0M SZCZEGÓLNIE TAKIM JAK ONo!!!

Mój nick na prywatnych serwerach to Cinek323

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego,

gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć.

Jeśli należysz do tych 10%,

które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Nowicjusz
Opublikowano

Jako przedstawiciel serwera MTangelo1978 pragnę Was poinformowac, iz serwer bedzie działal. Dokładną datę działania serwera podam pozniej. Przepraszam i pozdrawiam. 1o2

Opublikowano

Miecz zalu u npc?

Zje....

nie wbije!

Aktualnie pauzuje z Metinem. Ale jak otrzymam dobrą propozycję (ekipa) na jakiś server to chętnie się dołączę (PL).

Daj like jeśli pomogłem. :-)

Opublikowano

miecz żalu u npc, gm za kase może jeszcze hwang za 10k yang??

jakoś mi się odchciewa grać...

A obecnie gram w: Minecraft: Terraria: Team Fortess 2: Empire Total War(sporadycznie)

Na początku 1945 roku, US Navy otrzymała unikalna jednostką: pierwszy na świecie statek będący wytwórnią lodów. Nazywał się "Ice Cream Barge" i jego zadaniem była produkcja lodów dla marynarzy na Pacyfiku. Wydajność produkcyjna wynosiła ok. 36 tys. galonów (ok. 136 tys. litrów) lodów na dobę !! Statek a własciwie - barka, nie miał silników i był holowany z miejsca na miejsce. Był tez - z wiadomych względow - najpopularniejsza jednostka we Flocie Pacyfiku !

Opublikowano

Serwer zwykla kpina pisze ze dedyk a non hamahi za gm placic po 100zl -,- beznadzieja ..

Nowicjusz
Opublikowano

Planowany* start serwera wraz z nowym klientem: Wtorek Godzina 22:00

*Jest to data wstepna, nie wykluczam wczesniejszego/pozniejszego uruchomienia serwera.

Opublikowano

Off jeszcze ? Czy stronka nie zaktualizowana ?

Jeszcze off....Miał działać już wczoraj..To są jakieś kpiny ile czasu zajmuje naprawa serwera?! Nie rozumiem..no trudno nie będę już czekać dłużej szukam innego serwera

Nothin On You..<33

Nowicjusz
Opublikowano

Bardzo przepraszam szanownych graczy za opóźnienie w starcie MT2angelo1978, które jeszcze trwa. Mianowicie otrzymałem informację od GA MT2angelo1978 ,iż podczas naprawy serwera wystąpiły pewne komplikacje. Trwają prace nad naprawą tych komplikacji. Pragnę dodać, że serwer ruszy wraz z nowym clientem(m.in wierzchowce), który ,miejmy nadzieję, poprawi komfort i jakość gry na MT2angelo1978 oraz umożliwi nowe opcje rozrywki.

Chciałem jeszcze raz bardzo przeprosić Was, za spóźnienia w starcie serwera jak i podziękować za wyrozumiałość i wytrwałość.

Opublikowano

Bardzo przepraszam szanownych graczy za opóźnienie w starcie MT2angelo1978, które jeszcze trwa. Mianowicie otrzymałem informację od GA MT2angelo1978 ,iż podczas naprawy serwera wystąpiły pewne komplikacje. Trwają prace nad naprawą tych komplikacji. Pragnę dodać, że serwer ruszy wraz z nowym clientem(m.in wierzchowce), który ,miejmy nadzieję, poprawi komfort i jakość gry na MT2angelo1978 oraz umożliwi nowe opcje rozrywki.

Chciałem jeszcze raz bardzo przeprosić Was, za spóźnienia w starcie serwera jak i podziękować za wyrozumiałość i wytrwałość.

Ehh... no trudno..tylko oby był ON już w tym tygodniu..;p

Nothin On You..<33

Opublikowano

Itemki na 75-70 Lv tylko zjebią wam serwa ... Takie parametry ?! To w ogole nie warto na tym dedyka stawiać ... A no hamachi to porażka ...

bfh00x.png

ZAPRASZAM DO GALERII !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...